Hogyan lehet meggyőződni róla, hogy volt-e tüszőrepedésem?
Na ezt látod nemtudom. Én a 21. napon voltam uh-on akkor azt mondta a doki nincs tüszőrepedésre utaló jel. 2 hét múlva meglett az összes eredményem, hormonok, stb. és kiderült, hogy volt tüszőrepedés. Igazából nemtudom mikor és hogyan és miért nem látta az orvos.
Ha a 20. nap körül reped meg, akkor onnantól számítva 14 nap mire megjön, én így tudom.
Vagy, ahogy mondtad, a hőd lassan emelkedik. Ha nem vagy biztos a dologban és babát szeretnél, ne vesztegesd az időd, menj mielőbb orvoshoz. Apró, pici dolgok miatt késhet ám a baba, most már tudom.
Nekem minden negatív lett, még a meddőségiben is, azt hittem megőrülök, amikor mondta a doki, hogy hoppá2 valami hiányzik, cukorterhelés és az inzulin. A cukrom tökéletes az inzulin viszont olyan magas, hogy azonnal bikaerős gyógyszereket kaptam és elmondta a doki, van ugyan peteérés, de nem olyan minőségű a petesejt, hogy az alkalmas lenne bármire. Szóval hajrá.
Szia. Mikroszkóp nekem nem vált be.
A legegyszerűbb és legmegbízhatóbb az LH ovulációs teszt és a hőmérőzés kombinációja. Ha LH teszt pozitív egyik napon és másnap vagy harmadnap a hő is feljebb megy 0,2-0,3 C fokot, akkor volt ovuláció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!