10 napja késik a menzeszem, tegnap csináltam 2 X-epil tesztet ami negatív lett. Nem érzek semmi mást mint néha enyhe alhasi görcsöket, ilyenkor elkezdek bizakodni, hogy meg fog jönni, de semmi. Ma vettem mégegy tesztet amit holnap reggel használok fel, de ha az is negatív lesz esetleg, akkor azt vegyem biztosra és megnyugodhatok?
Az a baj sok tényező van amivel a terhességen kívül rászolgáltam, szorongásos és depressziós zavarom van, erre a terhesség dologra is nagyon rá vagyok görcsölve, meg évek óta azt veszem észre magamon, hogy erős szőrzet nő az államra, olvastam ez lehet PCOS-nak a tünete is ami járhat a menstruáció kimaradásával, viszont hormonális problémát vérvétel még soha nem mutatott ki.
Válaszokat előre is köszönöm!
2022. jan. 8. 16:54
1/8 anonim válasza:
Nekem is szokott késni!
Szerintem megnyugodhatsz!
2022. jan. 8. 17:00
2/8 anonim válasza:
szexeltél védekezés nélkül? Ha igen lehetsz terhes
2022. jan. 8. 17:13
3/8 anonim válasza:
Ha 2 teszt is negatív akkor nem honn hogy terhes vagy, inkább hormonprobléma vagy stressz. Egyébként megcsinálhatod a tesztet most is nem kell várnod holnap reggelig.
2022. jan. 8. 18:10
4/8 anonim válasza:
Hinném*
2022. jan. 8. 18:11
5/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy novemberben kaptam Pfizert és az előző menstruációm is talán a 8. napon jött meg. Amúgy azért furcsa ez az egész mert a legelső menstruációmtól kezdve mindig pontos volt, néha két-három nap csúszás volt, de ha kérdezték hány napos ciklusom van bátran kijelenthettem, hogy rendszeres, 28 napos
2022. jan. 8. 18:35
6/8 anonim válasza:
A masodik pfizer után nekem teljesen felborult a ciklusom, aztan par hónapra ra mutottek másodszorra endometriozissal es progeszteron kremet kellett kennem hogy rendbe tegye a ciklust. Próbáld meg, ártani nem árt. Womens cream a neve.
2022. jan. 8. 20:28
7/8 A kérdező kommentje:
Most csináltam meg újabb két tesztet, azok is negatívak. Viszont semmitől nem nyugszom meg az a baj…Annyi helyen olvasom, hogy nem mutatja ki a teszt mindenkinél vagy, hogy elronthatok valamit én is nagyon könnyen és akkor már rossz eredményt mutat. Pl nem mindegy milyen a hőmérséklet ott ahol csinálom a tesztet. Fürdőszoba volt a legalkalmasabb, de ott éjszakára véletlenül nyitva hagytam az ablakot és picit hideg volt ott…Minden hülyeségre rágörcsölök most már😔
2022. jan. 9. 08:12
8/8 A kérdező kommentje:
#6-os válaszoló - sajnálom, akkor téged is elintézett az oltás, lehet nekem is attól van, környezetem is egyből ezt mondta, hogy biztosan az vagy, hogy nagyon rágörcsölök arra, hogy nem jön meg csak az a baj, hogy a napok előrehaladtával egyre nehezebben vagyok nyugodt.
Lehet holnap, ha nem lesz semmi felhívom a nőgyógyászom az a biztos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!