Ki hol kezdett neki a hormonvizsgálatoknak?
Endokrinológushoz mentetek először, vagy nőgyógyászhoz, aki majd továbbküldött titeket?
Hormonszintet szeretnék nézetni, babatervezés miatt.
Endokrinologus-nogyogyaszt kell keresni, igy nem kell annyi fele menni. En az idopont egyeztetésnel kertem egy listat miket erdemes nezetni. Ezt maganlaborban tudos megcsinaltatni. A synlabnak van is ilyen csomagja, abban minden benne van. Pajzsmirigy hormonoktol kezdve a terhelesen at, kimerulesig. 50e ft korul mozog. Nem jossz ki olcsobban akkor sem, ha egyesevel nezeted, en kiszamoltam :)
Viszont kozben olvastam a kommentjeid, szerintem nagyon koran aggodsz. 3 honap kb semmi. Elhiszem hogy nagyon varod, de ezek sulyos tizezrek, es lehet tok feleslegesen adod ki. Ha a ciklusod, es eletviteled normalis, szerintem meg varj ezzel.
En homeroztem, plussz ovuteszteltem melle, elso korben inkabb ezt ajanlanam, de en meg erre is azt mondom h korai. Bele fogsz bolondulni par honap mulva ebbe az egeszbe, es az ember hajlamos mar mindent beszelni maganak, hogy miert nem jon, aztan kozben semmi baj. Amit megtehetsz mindenfele rastresszeles nelkul (ha esetleg nem tetted még meg), hogy egeszsegesen etkezel, es beveztsz egy kis testmozgast. Tolod a C es D citamint.
Persze, nem gatollak en semmiben, csak tudom milyen honapokig, evekig gorcsolni ezen.
Sok sikert kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!