Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hol kezdett neki a hormonvi...

Ki hol kezdett neki a hormonvizsgálatoknak?

Figyelt kérdés

Endokrinológushoz mentetek először, vagy nőgyógyászhoz, aki majd továbbküldött titeket?

Hormonszintet szeretnék nézetni, babatervezés miatt.

2022. jan. 5. 14:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Amúgy a végén én elengedtem ezt az ovutesztelős dolgot, elhatároztuk hogy akkor vérzés végétől következő vérzésig 2naponta együtt vagyunk, és így akármikor is volt az ovum, végül csak betalált a dolog.
2022. jan. 5. 15:25
 12/19 A kérdező kommentje:
Egyébként teljesen jogos, csak mi nem nagyon tudjuk megoldani ezt 2 naponta :(
2022. jan. 5. 15:35
 13/19 anonim ***** válasza:
nőgyógyászhoz mentem utánna endohoz
2022. jan. 5. 16:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Sztk nőgyógyász adott beutalót meddőségibe, ahol tb alapon nagyon hamar bejutottam, és simán megvolt minden vizsgálat.
2022. jan. 5. 17:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Utolso, sztkban mire hivatkoztal? Hogy nem jon ossze a baba azert kell a vizsgalat?
2022. jan. 5. 17:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Endokrinologus-nogyogyaszt kell keresni, igy nem kell annyi fele menni. En az idopont egyeztetésnel kertem egy listat miket erdemes nezetni. Ezt maganlaborban tudos megcsinaltatni. A synlabnak van is ilyen csomagja, abban minden benne van. Pajzsmirigy hormonoktol kezdve a terhelesen at, kimerulesig. 50e ft korul mozog. Nem jossz ki olcsobban akkor sem, ha egyesevel nezeted, en kiszamoltam :)

Viszont kozben olvastam a kommentjeid, szerintem nagyon koran aggodsz. 3 honap kb semmi. Elhiszem hogy nagyon varod, de ezek sulyos tizezrek, es lehet tok feleslegesen adod ki. Ha a ciklusod, es eletviteled normalis, szerintem meg varj ezzel.

En homeroztem, plussz ovuteszteltem melle, elso korben inkabb ezt ajanlanam, de en meg erre is azt mondom h korai. Bele fogsz bolondulni par honap mulva ebbe az egeszbe, es az ember hajlamos mar mindent beszelni maganak, hogy miert nem jon, aztan kozben semmi baj. Amit megtehetsz mindenfele rastresszeles nelkul (ha esetleg nem tetted még meg), hogy egeszsegesen etkezel, es beveztsz egy kis testmozgast. Tolod a C es D citamint.

Persze, nem gatollak en semmiben, csak tudom milyen honapokig, evekig gorcsolni ezen.

Sok sikert kivanok!

2022. jan. 5. 17:21
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Megprobalok nem ragorcsolni, es meg varni a vizsgalatokkal, helyette vitamint szedni, ahogy irtad. Koszonom!
2022. jan. 5. 17:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, arra hivatkoztam. Előtte a férjemet küldtem el vizsgálatra, náluk minden gyorsabban megvan: urulógushoz, majd ott nem volt gond, így onnan andrológushoz. Ott már volt gond. Így az sztks egyből beutalt.
2022. jan. 5. 17:25
 19/19 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2022. jan. 5. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!