Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendszertelen ciklussal mikor...

Rendszertelen ciklussal mikor teszteltél pozitívat?

Figyelt kérdés

20-21 naposak a ciklusaim, 10 napja késik...

Augusztus óta ilyen a ciklusom, előtte sokkal rendszertelenebb volt.

2022. jan. 3. 19:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
34%
A menstruáció 21 naptól 35 napig normális.Miről beszéltek.Tök jo hogy itt mindenki orvos.Ezt pont egy nőgyógyász mondta nekem.Persze a legjobb a 28-29 napos,de ez is elfogadhato.
2022. jan. 4. 06:13
 12/36 anonim ***** válasza:
23%

[link]

Itt is leírják.Igaz egy- egy napot tévedtem,de a lényeg ,22-32 nap között normálisnak mondható.

2022. jan. 4. 06:18
 13/36 anonim ***** válasza:
34*
2022. jan. 4. 06:19
 14/36 anonim ***** válasza:
Teszteltél?
2022. jan. 4. 07:08
 15/36 anonim ***** válasza:
21%
Ez a sok nyomi a saját szemének sem hisz.Hiába pontoztatok le,ez ettol még így van.😌🥳
2022. jan. 4. 11:12
 16/36 anonim ***** válasza:
81%

15os, nen kell eroltetned ezt, te sem vagy orvos. Az, hogy mit ir a webbeteg, csak egy tamppont. Ha valakinek ilyen rovid, vagy tul hosszu a ciklusa, egy normális orvos elkuldi egy hormonpanelre, foleg ha nem jon a baba. Mert akkor oka van. Es igen, lehet normalis is. LEHET! de általában nem igy van! Mondom ezt en akinek 70 naposak a ciklusai es 10 ev alatt 6 orvos nem tudott ra mit mondani, hogy miert. Igen, lehet nekem ez a normalis, elfogatdtam. De valoszinu 1000 esetből en vagyok az 1. Es akkor lehet keveset mondtam.

A masik, hogy nagyon nem mindegy a ciklus melyik fele rovid, es miert. A lutealis szakasz ha tul rovid, siman lehet, hogy egyáltalán be sem tud agyazodni. Ha meg a follikularis szakasz tul rovid, a petesejttel is lehet akar gond. Ez mind mind feltetelezes, ezert ha valakinek nem jon a baba hosszu ideig, es meg raadasul a ciklusa sem tokletes, igenis el kell indulni vele. Akarom mondani, nem kell, mert nem kotelezo, de ajanlott.

Szoval leirtad a velemenyed, ez szep es oke. De ne nyomizz le senkit, mert te sem ertesz hozza.

2022. jan. 4. 11:35
 17/36 anonim ***** válasza:
0%
Orvos mondta te agyon iskolázott.Jobban tudja mint itt a sok unatkozo szuper anyuci.Inkább a kölykötökkel foglalkoznátok,mint itt osztjátok az észt .Én a dokinak hiszek,megengeded?Koszi
2022. jan. 4. 11:39
 18/36 anonim ***** válasza:

Én meg úgy tanultam, hogy a 28-45 napos ciklus a normális. Szintén orvostól, nem is egytől. Iskolában is így tanultuk, 2 nőgyógyász is ezt mondta, a neten is ezt olvastam, többhelyen is.

Na ilyenkor mizu?

2022. jan. 4. 11:44
 19/36 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igen, már teszteltem, negatívat. Még mindig késik. Orvosom tud róla, szombaton tesztelek, hétfőn megyek hozzá. Hormonpanelt és minden mást is néztünk már, évek óta ő felügyeli a problémáimat.

2022. jan. 4. 12:32
 20/36 anonim ***** válasza:

Átnéztem pár oldalt,van ahol 21 naptól írják máshol 22-től

Fene tudja

2022. jan. 4. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!