Rendszertelen ciklussal mikor teszteltél pozitívat?
20-21 naposak a ciklusaim, 10 napja késik...
Augusztus óta ilyen a ciklusom, előtte sokkal rendszertelenebb volt.
Itt is leírják.Igaz egy- egy napot tévedtem,de a lényeg ,22-32 nap között normálisnak mondható.
15os, nen kell eroltetned ezt, te sem vagy orvos. Az, hogy mit ir a webbeteg, csak egy tamppont. Ha valakinek ilyen rovid, vagy tul hosszu a ciklusa, egy normális orvos elkuldi egy hormonpanelre, foleg ha nem jon a baba. Mert akkor oka van. Es igen, lehet normalis is. LEHET! de általában nem igy van! Mondom ezt en akinek 70 naposak a ciklusai es 10 ev alatt 6 orvos nem tudott ra mit mondani, hogy miert. Igen, lehet nekem ez a normalis, elfogatdtam. De valoszinu 1000 esetből en vagyok az 1. Es akkor lehet keveset mondtam.
A masik, hogy nagyon nem mindegy a ciklus melyik fele rovid, es miert. A lutealis szakasz ha tul rovid, siman lehet, hogy egyáltalán be sem tud agyazodni. Ha meg a follikularis szakasz tul rovid, a petesejttel is lehet akar gond. Ez mind mind feltetelezes, ezert ha valakinek nem jon a baba hosszu ideig, es meg raadasul a ciklusa sem tokletes, igenis el kell indulni vele. Akarom mondani, nem kell, mert nem kotelezo, de ajanlott.
Szoval leirtad a velemenyed, ez szep es oke. De ne nyomizz le senkit, mert te sem ertesz hozza.
Én meg úgy tanultam, hogy a 28-45 napos ciklus a normális. Szintén orvostól, nem is egytől. Iskolában is így tanultuk, 2 nőgyógyász is ezt mondta, a neten is ezt olvastam, többhelyen is.
Na ilyenkor mizu?
Sziasztok!
Igen, már teszteltem, negatívat. Még mindig késik. Orvosom tud róla, szombaton tesztelek, hétfőn megyek hozzá. Hormonpanelt és minden mást is néztünk már, évek óta ő felügyeli a problémáimat.
Átnéztem pár oldalt,van ahol 21 naptól írják máshol 22-től
Fene tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!