Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan szemely aki...

Van itt olyan szemely aki cukorbetegen vállalt gyereket???

Figyelt kérdés
Az erdekelne hogy van itt olyan szemely aki cukorbetegen vállalt gyereket? Es minden rendben volt? Volt egy terhesegem es veteles lett a vége es nagyon félek hogyha ujra terhes leszek valami gond lesz megint !!
2022. jan. 3. 13:56
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Sogornom 2 gyereket szült cukorbetegen. Volt 1 vetélése is, de az másnak is van. Szerintem ezzel kapcsolatban az orvosoddal kellene beszélni.

Ő ismeri az állapotod.

2022. jan. 3. 14:02
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Minden rendben szokott lenni, de a vetélésed nem biztos, hogy a cukor betegségeddel összefügg. Cukor beteg vagy a baba még meg maradhat, és a diétát kell tartani szülésig. Első fokon vagy cukor beteg, ami az enyhe akkor elég diéta és nem kell szurni magad.
2022. jan. 3. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:
12%
Egyik volt osztálytársamat vállalta az anyja cukrosan. A lány is az lett, levágták harmincas korában a lábát. Ő már nem szül inkább. Nem örökíti a selejtes géneket.
2022. jan. 3. 15:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ. A dokim azt mondta minden rendben jöhet a baba csak bennem van azért egy kis pánik hogy minden rendben lesz-e persze megprobalom kizárni a negatív gondolatokat és köszi hogy válaszoltatok!! És a második hozzászolo inzulinon vagyok sajnos nem elég csak a diéta !!
2022. jan. 3. 15:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sógornőm elsőt szülte. Cukros. A baba teljesen egészséges, sógornőm fel sem vette, hogy terhes. Sosem volt vetélése, hamar sikerült teherbe esnie. :)
2022. jan. 3. 16:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Tartotta a diétát???a cukrai rendben voltak ?
2022. jan. 3. 17:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. Minden rendben volt, csak több vizsgálat volt, mint másoknak.
2022. jan. 3. 18:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszod hálás vagyok érte!!!
2022. jan. 3. 18:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, tartotta. Nahyon figysl magára és minden rendben volt vele! 5-ös vagyok.
2022. jan. 3. 19:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen en.

1 vetélés, es 1 halott baba. Nem tudják mitől, elvileg nem a cukorbetegseg miatt alakult ki nala a betegség (súlyos szívbetegen jott a világra)

Sajnos az orvos nem mondja el, de egy cukorbetegnek nagyobb eséllyel lehet Downos vagy Szívbeteg babaja. Mindenképp legyen meg a kombinált teszted, es magzati szivUH ami csak Pesten es Debrecenben van. Nekem ha ezeket elmondjak mielőtt teherbe esek...... Talán másképp alakult volna a sorsunk

2022. jan. 3. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!