Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma voltam ultrahangon, a...

Ma voltam ultrahangon, a 12-dik ciklusnapon, es a nyalkahartyam 4.2 mm. Nagyon szornyu?

Figyelt kérdés
Clostit szedtem ebben a honapban...Elvileg 1-2 napon belul lesz tuszorepedes. Akkor most ez a honap is sikertelen lesz? :-( Azert nem artana mar 8 mm korul lennie a vastagsaganak, nem?
2010. szept. 7. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:

Decemberben én is Clostit szedtem, a 11. napon 3 mm! volt a nyálkahártyám. A doki szerint a gyógyszer mellékhatása ez, hogy elvékonyítja a nyálkahártyát, viszont írt fel Duphastont, ami segíti a nyh-t.

Az E vitamin is jó erre, de csodát nem tud tenni.

Alapból vékony szokott lenni a nyálkahártyám, ezért a vérzésem is 1, max 2. napig tartott. Erre is Duphastont kaptam, ami mostanra már rendezte a ciklusomat.

Valójában a férjemnél van gond, ezért nem sikerült még a baba.

Sok sikert kívánok Neked a babához!

2010. szept. 7. 20:58
 2/4 anonim válasza:

Szia!

Ma voltam a 13. napon ultrahangon s nekem 7mm vastag volt. Pedig Closty-t szedtem. Talán mindenkinél más.

2010. szept. 7. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a 7. napon volt 6mm.

Szerintem elég vékony a Tiéd!

JAvaslom,hogy igyál palástfű teát vagy e-vitamint ezek nagyon jól vastagítják a nykhártányt.

2010. szept. 8. 10:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyelj ide, mire beágyazódásra kerül a sor addigra megvastagszik 8 mm-re vagy vastagabbra is .Dokim azt mondta, hogy a félidős mérést meg kell duplázni és annyi lesz mensi idejére a méhnyálkahártya, és nincs két egyforma hónap. Nekem két hónappal ezelőtt a 10.napomon volt 13mm, ebben a hónapban a 21 napon pedig 20. Minden hónap más, én évekig küzdöttem vékony nyálkahártyával, majd elkezdtem enni a búzacsírát, inni a palástfüvet és szedni az E vitamint és most már ott tartok, hogy lassan vékonyítani kell a nyálkahártyámat mert olyan vastag lett, hogy nem biztos, hogy be tud bele ágyazódni.
2010. szept. 8. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!