Szerintetek ez pozitív? Szerintem 13. Dpo, de nem volt ovuteszt. (Naptár szerint csak 11. Dpo.)
Figyelt kérdés
Nagyon halvány, nehéz volt úgy lefotózni, hogy egyáltalán látsszon az amit én látok.
2021. dec. 28. 12:30
1/12 anonim válasza:
Az ám! 😍 Két nap múlva már leugrik majd róla a második csík!
Gratulálok!
2/12 anonim válasza:
Az alsó linken úgy tűnik el van ázva. A felső meg olyan homályos, hogy alig látni valamit. Így nehéz mit mondani. Ha te sem vagy biztos az eredményben, akkor mi 2 ilyen fotóról mit mondjunk? Ezt minden rosszindulat nélkül kérdezem.
3/12 A kérdező kommentje:
Pont azért kérdezem, mert nem vagyok benne biztos, olyan halvány. ;)
Mi az, hogy el van ázva? A 2. kép készült először, még nem tűnt el teljesen a rózsaszín háttér.
2021. dec. 28. 12:37
4/12 anonim válasza:
Mert a ragasztás is feljött, azért gondolom, hogy el van ázva. Megvárhattad volna, míg legalább megszárad és utána fotózod. És még mindig azt kérdem, ha te sem vagy biztos a 2 szemedben, akkor ide miért töltesz fel egy homályos fotót, meg egy olyat, amin még vizeletes a teszt? Hogy vársz így segítséget? Ha te élőben nem tudod eldönteni, hogy pozitív e, akkor elég meredek 2 ilyen fotó alapján kijelenteni, hogy az.
5/12 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom ha ez valakit zavar, ez van.
Az első képet nézd akkor kérlek.
2021. dec. 28. 12:51
7/12 anonim válasza:
Második csík szerint nagyon max 11. dpo. :)
8/12 anonim válasza:
11 dpo-n normális hogy halovány, hiszen mégcsak most fog kimaradni. 2-3nap mulva egyértelműbb lesz már az eredmény, úgy értem erősebb lesz a második csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!