Ha ma pozitív lett az ovulációs tesztem, akkor jó ha ma este leszünk együtt?
1# én egyetértek veled. Ezt az tesztelgetést sem értem. Általában nekik nem sikerül mert katonásan vannak együtt .
Gyere muci most KELL szexelni,mert ajjaj lesz
Nem a rágörcsöléstől meg elengedéstől lesz vagy nem lesz gyerek, én tök lazán álltam neki vagy fél évig, aztán amikor elkezdtem rágörcsölni és ovutesztelni meg vitaminokat szedni meg hormonpanelt nézetni, na akkor jött össze. Ha ti nem tudtok úgy együtt lenni a párotokkal, hogy estére rákészültök, hanem csak spontán a dugóban estek egymásnak a kocsinak, tegyétek, de ne legyetek már ennyire gonoszak, gyerek mellett is meg kell tervezni az együttléteket, vagy legalábbis nem lehet olyan spontánul csinálni. Az meg, ha középidő környékén tudatosan vannak együtt, nem jelenti, hogy különben is katonás rendben megy az egész.
Kérdező: elvileg a pozitív ovuteszt utáni napon érdemes együttlenni, szóval ha megoldható, én holnapra tolnám az együttlétet, ez elvileg a férfi oldaláról is előnyösebb, de ha nem tudtok holnap (is) együtt lenni, akkor teljesen jó ma is. Kitartást és szurkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!