Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A clostylbegit és a duphaston...

A clostylbegit és a duphaston meghozta a várvavárt sikert?

Figyelt kérdés
Ez a 2. hónap hogy a mensi 2.napjától 5 napon át szedem a clostyt és a mensi 14.napjátóla duphastont 12 napon át.
2010. szept. 7. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy így sikerülni fog, csak lehet, hogy a következő hónapban. Van akinek a 3 hónap beszedése után a 4. hónapban sikerült.
2010. szept. 7. 13:44
 12/16 anonim ***** válasza:
13:05 Én azért kaptam mert nem volt emelkedés a hőben. De a progeszteronom is kevés, lehet segiteni ezen?
2010. szept. 7. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen. Duphaston, és palástfű tea.
2010. szept. 7. 13:48
 14/16 A kérdező kommentje:
bizom a sikerben már nagyon szeretnék egy kistesot a lányomnak:)
2010. szept. 7. 13:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Magyarán PCOS-ed van.Sokan küzdünk itt ezzel a problémával.A closty erre sokszor kevés.Egyéb más gyógymódok is vannak,nézz utána.Hogy a kérdésedre válaszoljak,nekem ezzel egyszer sikerült,de elment a baba.Más gyógyszer segítségével születtek az ikreim,most lesznek 1 évesek.
2010. szept. 8. 12:44
 16/16 A kérdező kommentje:
a dokim nem mondta ki egyértelmüen hogy PCOS-es vagyok,de már én is olvastam erröl a betegségröl:( megkérdezhetem hogy neked melyik gyogyszer segitett?
2010. szept. 8. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!