Aktus után 13-dik napon 5.dpo predictor teszt. Láttok rajta valamit?
2021. dec. 23. 15:26
11/21 anonim válasza:
És akkor minek kell tesztelni? Ha tudod, hogy negatív lesz?
12/21 A kérdező kommentje:
Mert csak a lehetséges kimenetelt keresem.
2021. dec. 23. 16:08
13/21 anonim válasza:
Az a halvány vonalka akkor is ott van, ha vizbe mártod a tesztet. Ha 1-én kell megjönnie, akkor nem tudom egyáltalán minek tesztelsz.
14/21 A kérdező kommentje:
.. hát, ha nagyon szeretnéd, neked újra leírom. 😅🤣
2021. dec. 23. 16:46
15/21 anonim válasza:
5 dpon esélye sincs, hogy kimutassa, akkor még nem kezdődött el a beágyazódás. Nekem a 10dpon lett pozi, de talan mar a 9.dpon is lattam volna valamit, 8dpon negativ volt.
16/21 anonim válasza:
13-as vagyok. Nem kell flegmázni, felfogtam, hogy türelmetlen vagy. Attól még nem értem mi értelme van egy héttel menstruáció előtt teszteket csinálni, aztán ide feltölteni.🤷♀️ De ha te ennyire szereted sz.opatni magad, akkor hajrá.😄
17/21 A kérdező kommentje:
Semmi gond. :) Elfogadom hogy ezt te nem fogod megérteni.
2021. dec. 23. 18:53
18/21 anonim válasza:
Nekem 11. dpo-n volt először bíztató tesztem, amin már derengett a második rózsaszín csík. Teljesen feleslegesen tesztelsz még. Szerintem csak a reagens helyét látod.
Ettől függetlenül kívánom, hogy sikeres hónapotok legyen és az új év lepjen meg egy igazán pozitív teszttel!
19/21 anonim válasza:
Nekem ilyen. Nagyon meg vagyok lepődve, nem tudom hogy tényleg sikerült-e. 9. Dpo-s teszt.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!