Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amikor van peteérés, minden...

Amikor van peteérés, minden ciklusban egyformán van a hasszúrkálás, aki érzi?

Figyelt kérdés
Vagy pedig van amikor jobban érezni, van amikor kevésbé? Nálatok hogy van ez? Ez változó? Pl. egyik hónapban a peteérés jobban érezhető, míg egy másikban kevésbé? Lehet ilyen, vagy mindig egyformán lehet érezni?
2010. szept. 7. 10:17
 1/2 anonim ***** válasza:
én soha nem érzem én mindig csak abból veszem észre hogy tojásfehérjés fojásom van!azon kívül nekem semmi tünet!
2010. szept. 7. 10:28
 2/2 eszo ***** válasza:

szia!

én pl ebben a hónapban nagyon éreztem..csak azt nem tudom pontosan, hogy mikor ezek a nagyobb szurkálások vannak, akkor már a tüszőrepedést érzem-e, vagy a pete akkor lökődik ki..de a lényeg, hogy érzem..meg a válladékból is lehet sejteni.

Nem mindenkinek tojcis, de elég sok,és sűrű..azt mondják, hogy magadhoz mérten kell nézni.

múlt hónapban nem igazán éreztem..

úgyhogy igen, ez változó..sőőt van olyan hónap is hogy nincs pé. ez természetes.

2010. szept. 7. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!