Pozi vagy negatív?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. dec. 21. 17:42
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
61%
Kedves 45-ös.! 4 és fél évet vártunk a gyermekre, lombikkal sikerült és akkor csináltam a tesztet, amikorra az orvos mondta, az ő utasítására. Tehát amit mondasz, nem jogos. Szerintem ha valaki régóta vár gyermekre és pici jelét is észleli, hogy talán terhes lehet, nyilván reménykedik és alig várja hogy tesztelhessen.Ezt tartsátok kérlek tiszteletben. Nem mindenkinek jön össze hip hop ágyban és párnák között, vagy éppen akkor mikor kigondolja.44-es voltam.
2021. dec. 28. 19:24
 52/58 anonim ***** válasza:
83%
51: pontosan akkor kell tesztelni, amikor az orvos mondja. Nek 3-4 nappal korábban. Te is tudhatnád, hány nap után termelődik elég hcg, a korai teszteknek semmi értelme nincs. Attól nem leszel terhesebb, ha napokkal előbb csíkokat képzelegsz. A józan eszeteket azért nem kell elveszíteni.
2021. dec. 28. 19:34
 53/58 anonim ***** válasza:
51%
De mit nem értesz? Nem képzeltem, akkor már terhes voltam, csak halvány volt a csík.Szombaton csináltam a tesztet, mert aznapra mondta a lombikos orvosom. De nekem mesterséges megtemékenyitessel lett, nem spontán mint a kérdezőnek. Neki orvos hogy a tökömbe szólt volna?? Ne kerülj soha ilyen helyzetbe, hogy spontán nem jön össze.Es abba se, hogy sok sok évet várjál, hogy megfoganjon. Mert akkor megértenéd, ki miért tesztel előbb és ki miért ilyen türelmetlen. Sajnálom kedves kérdező, mert ez a poszt rólad szól. Részemről befejeztem a vitát, de a buta emberektől agyfaszt kapok.
2021. dec. 28. 20:33
 54/58 anonim ***** válasza:
82%
Kedves, pontosan ilyen cipőben járok, csak nem vesztettem el a józan eszemet...
2021. dec. 28. 21:35
 55/58 anonim ***** válasza:
77%
Dec 21 től nem bírták venni egy tesztet?Ennyire nem érdekel?Fura.
2021. dec. 28. 21:40
 56/58 anonim ***** válasza:
100%
Ja már látom,csináltál.Egyszer kéne,de egy normálisat!
2021. dec. 28. 21:43
 57/58 anonim ***** válasza:
100%
Na? Terhes vagy?
2022. jan. 14. 08:24
 58/58 A kérdező kommentje:
Nem Sajnos nem sikerült azóta se
2022. ápr. 27. 11:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!