Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet a terhesség jele?

Ez lehet a terhesség jele?

Figyelt kérdés

Mára nem vártam. Egész délelőtt hányingerem volt, szédültem. Néhány napja az alhasam “mindjárt megjön” - szerűen görcsölget. És ahogy próbáltam a kávés bögrétől átmelegedett kezemet (nálam bevált praktika, hogy a meleg enyhíti a menzesz görcsöket 😊) az alhasamra tenni, éreztem hogy mintha fel lenne puffadva. De nem úgy, mint szokott, hanem most kemény az egész hasam alja.

Tesztet nem csináltam még, nem vagyok ez az őrült mód tesztelős, nem szeretek csalódni :)

2021. dec. 21. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Ha ezeket a tüneteket terhesség okozza, akkor azt már kimutatja a teszt.

Még csak mára nem vártad, meg is jöhet.

Tesztelj… vagy pozitív és hurrá, vagy negatív és meg fog jönni.

2021. dec. 21. 16:16
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Puffadás nekem pmstől volt
2021. dec. 21. 16:16
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
Ha mára nem vártad már nyugodtan tesztelhetsz.
2021. dec. 21. 16:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért csalódás a negatív teszt? Ha később megjön akkor az nem lesz az?

Szerintem ugyanaz a kettő, csak egyszerűbb tesztet csinálni, mint spekulálni, meg a testedet figyelni minden percben.

2021. dec. 21. 16:27
 5/7 anonim ***** válasza:
27%
Én holnap reggel tesztelek és vasárnapra nem várom.🤣
2021. dec. 21. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

Tükröm tükröm mond meg nékem, a kérdező terhes lett a heten?!

Kb ez a kategória.

Tesztelni nem akarsz, ami meg is mutatná, mi a szitu, de velünk, akik aztán full foggalmunk sincs, csak tippelnenk, hasracsapás alapon, na minket meg megkérdezel.

2021. dec. 21. 16:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem szeretsz tesztelgetni de a terhességi teszt azért van hogy használják. Meg ha már vannak tünetei a "nem várt" napra akkor azt ki fogja mutatni a teszt ha terhes vagy. De nem vagyunk látnokok hogy meg mondjuk meg orvosok sem. Úgy bírom azt mikor ide ki írják hogy ez vagy az a tünet utalhat terhességre, nem vagyunk jósok. Ha annyira valaki akarja tudni hogy terhes akkor vagy menjen el orvoshoz vagy vegyen tesztet, nem egyszerübb mint itt találgatni? Meg az ilyen tünetek sok mindenre utalhatnak nem csak terhességre. Nálam is volt hogy ilyen tüneteket produkáltam. Csak nekem késett és utána pár napra megjött.
2021. dec. 22. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!