Naptár szerint 2 napja késik, de rendszertelen ciklus? Teszt?
Sziasztok!
Szeptemberben 33,
Októberben 27,
Novemberben 34 napos volt a ciklusom.
Most decemberben 31 naphoz számol a naptár, 18.-án kellett volna megjönnie. 34. napon vagyok. Vagyis ma 3. napja késik.
Érdemes tesztelni már most? Vagy várjak még 1-2 napot?
Megjön érzés van napok óta, görcsölgetek, hányinger néha.
Rendszertelen ciklus esetén mindig a leghosszabb ciklussal számolunk. Ha idén a 34 volt a leghosszabb, akkor ha most 34. napon vagy, úgy nem 3 napos késésnél tartasz, hanem a ciklus utolsó napján. Holnap már nyugodtan tesztelhetsz a tesztben található utasítás szerint, reggeli első vizeletből, időn belül leolvasva.
Amit érzel, az egyelőre PMS.
Amikor hasonló helyzetben voltam, én a leghosszabb ciklusomra rászámoltam még egy hetet, és csak utána teszteltem. Akkor is predictor earlyvel, csak a biztonság kedvéért :D
Szurkolok, hogy jó legyen, szerintem ma-holnap már amúgy tesztelhetsz egy érzékenyebb teszttel, annak ki kéne mutatnia.
Míg megyek majd haza a munkából, kigondolom, hogy vegyek - e tesztet és reggel ugorjak - e neki 😄
Jelentkezem ha megvan a teszt 😊
Azon ne gondolkodj, hogy vegyél-e. Ha van esély a terhességre, akkor tesztelni mindenképpen "illik".
A reggelt én kivárnám, mert akkor nem marad kétség, az már hihető eredményt ad biztosan. (Teszteltem már 6 hetes terhesen délutáni vizeletből olyan halványat, hogy ihaj - nem volt semmi gond, csak nem volt elég koncentrált a vizelet, pedig nem is ittam jóideig.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!