Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha a mensim...

Lehetek terhes ha a mensim előtt élvezett belém?

Figyelt kérdés

Párom kivette mielőtt elment volna de nem biztos benne hogy időben..

ez kedden volt,péntekre várom a menstruációt

Ha terhes lennék megjönne még pénteken?

2021. dec. 16. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés az esély, de akár így is teherbe lehet esni. Az aktustól számított 14 nap után tesztelj, és akkor kiderül.
2021. dec. 16. 14:13
 2/8 qkker1 ***** válasza:
100%

Simán lehetsz.

Miért nem lehet felfogni, hogy a kiveszi időben, az nem védekezés?!

2021. dec. 16. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen lehetsz terhes és igen megjönne még pénteken.

De miért nem védekezel ha nem akarsz gyereket?

2021. dec. 16. 17:53
 4/8 anonim válasza:
0%
kedves kerdezo, en is ebben a cipoben vagyok mint te mensi elotti napon egyutt voltam a baratommal es mensi utani napon is bar ő nem elvezett el bennem ez 100% megis felek hogy az elovaladektol terhes leszek.. bar mindeg idoben kihuzza halistennek es eddig soha sem volt semmi baj remelem ez utan sem lez..
2021. dec. 16. 18:18
 5/8 anonim válasza:
0%

lesz*

en 8an voltam egyutt a parommal vasarnap tervezek tesztelni ha addig kibirom akkor gondolom mar biztos eredmenyt fog mutatni probald meg elterelni te is a gondolataid es varj egy picit

2021. dec. 16. 18:19
 6/8 anonim válasza:
0%
remelem semmi gond nem lesz,es minden ugy lesz ahogyan te azt szeretned..
2021. dec. 16. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
Összegyűltek az iq betyárok. Összeülhetnétek egy kv mellett biológiát tanulni esetleg mélyebben beleásni magatokat az abortusz " szépségeibe".
2021. dec. 16. 20:56
 8/8 A kérdező kommentje:

4es válaszoló majd írd meg mi lett :)

7es….Szeretnénk babát de megvártuk volna a tavaszt mivel már befizettünk egy utazást :D

Csak kiváncsi voltam azért írtam ki hogy mennyire valószínű hogy ebben az esetben is össze jön e a baba

2021. dec. 16. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!