Érdemes e tesztet csinálnom?
Figyelt kérdés
A menstruacios ciklusom, alt 28 napos -+ 1,2 nap, október 19 én volt egy missed ab mutetem, utána megjött 27 napra jóval erősebben mint szokott 10 napig tartott persze az utolsó pár nap már gyenge verzes volt, miután elmúlt egyáltalán nem védekeztünk a párommal, a hónap folyamán, tegnap 29 napra megjött legalább is azt hittem de végül egy kb fél tenyérnyi barna színű vér volt a betéten majd mintha elvágták volna, elmúlt, adhat okot terhesség gyanúra ha nem jön meg továbbra se? Mikor kellene tesztet csinálnom? Bocsi ha hosszúra sikeredett2021. dec. 14. 06:26
1/3 anonim válasza:
Adni adhat, érdemes lehet egy tesztet csinálni, biztos, ami biztos alapon, de ne lepődj meg, ha nem baba van a dologba. Van akinek azonnal sikerül, és van akinek idő, amíg újra beáll a műtét után a ciklusa.
2/3 A kérdező kommentje:
Na nem bírtam ki elszaladtak egy tesztert, nem hittem a szememnek pozitív :))
2021. dec. 14. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!