Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véletlenül elment bennem a párom?

Véletlenül elment bennem a párom?

Figyelt kérdés
Sosem történt ilyen. 4 napja együtt voltunk és nem vette ki időben. Kicsit ideges vagyok miatta. Mikor teszteljek, hogy megtudjam terhes lettem-e?

2021. dec. 12. 18:02
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
79%
A várt menstruációd napján érdemes tesztelni, ami normál 28 napos ciklus mellett aktus után kb 2 héttel van. Vettél be esemény utánit? Vagy szedsz fogamzásgátlót? Mert ha igen akkor kicsi eséllyel lehetsz terhes de nyilván benne van a pakliban.
2021. dec. 12. 18:05
 2/35 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk okosabb dolog lett volna bevenni egy esemény utánit.

2 hét múlva tesztelhetsz leghamarabb.

Igen, a megszakítás már csak ilyen, hogy sosem történik ilyen, csak egyszer... Ezért írtuk már le milliószor, hogy a megszakítás nem védekezés, de ugye itt az élő példa, hogy mennyire fogják ezt általában fel...

3/35 anonim ***** válasza:
95%
2 hét múlva, de ráérsz akkor, ha kimarad a menstruációd. Miért nem vettél be eseményutánit? Véletlen...
 4/35 anonim ***** válasza:
90%

Véletlenül.

Nem is tudom, melyikőtök a butább, a pasid vagy te. Szerintem döntetlen. 🤦

Őszintén remélem, hogy nem estél teherbe. Ennyi ésszel nagyon nem kéne szülővé válni.

2021. dec. 12. 18:07
 5/35 anonim ***** válasza:
21%
4. Szerintem a csaj hülyébb. Ha nem akar gyereket akkor gondoskodjon ő a megfelelő védekezésről. Elvégre neki kell majd ki hordani, megszülni.? Vagy abortuszra menni.
2021. dec. 12. 18:16
 6/35 anonim ***** válasza:
100%
Feltételeuem, hogy babát terveztek, vagy csak nem gond, ha becsúszik. Mert aki nem szeretne gyereket az eleve védekezik (nem a megszakításra gondolok), illetve ha mégis baleset van, akkor elmegy esemény utáni tablettát íratni. Nyugi, van rá esély!
2021. dec. 12. 18:17
 7/35 A kérdező kommentje:

A ciklusom 8-dik napján történt, 27-28 naposak a ciklusaim.

Így utólag igen, esemény utánit kellett volna bevennem. :(

2021. dec. 12. 18:18
 8/35 A kérdező kommentje:

Szóval az esemény után 2 hét és kimutatja a teszt?

Ma egész nap enyhén görcsöl a hasam alja. Attól még nem lehet ugye?

2021. dec. 12. 18:21
 9/35 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Nem attól még nem érezhetsz ilyet, lehet emiatt a stressz miatt késni is fog.
2021. dec. 12. 18:40
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ma van az ovud azért görcsölsz
2021. dec. 12. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!