Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovu teszt ha több napig pozitív?

Ovu teszt ha több napig pozitív?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogyha 3 napig full pozitív az ovu tesztem akkor melyik nap lehet a peteérés ? Az utolsó pozitív napon vagy akkor is az első negatív napon ? Esetleg akinek követte a doki uhn ?

Tudom legyünk együtt 2 naponta, de nálunk nem igazán lehetséges ugyanis a párom külföldön dolgozik. Ezért érdekelne elkaptuk-e van remény.

Köszi! (Egy régóta babára vágyó nő)

2021. dec. 11. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Majd kiderül hogy elkaptátok-e ha nem jön meg a mensi és pozitív a teszt.
2021. dec. 11. 16:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál. Nagyon hasznos volt :)
2021. dec. 11. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Keress kevésbé érzékeny tesztet.

Milyet használsz?

2021. dec. 11. 17:34
 4/9 A kérdező kommentje:

purbay 10 és érzékenységű teszt.

Szépen mutatja a pozitívat de 3 napig erősebb volt a teszt csík a kontrol csíknál utána már negatív volt még 2 napig néztem tovább.

2021. dec. 11. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A 10nagyon érzékeny kövi hóban vegyél facelle rossmannost, vagy rendelj a netről david 20 ast és ha van még kevésbé érzékenyt, tapasztald ki, és akkor nem lesz több napig +.
2021. dec. 11. 17:43
 6/9 A kérdező kommentje:

Okes megpróbálom.

Köszönöm ☺️

2021. dec. 11. 18:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó pozitívnál kb 24 órán belül lesz ovuláció. Nem gond ha 2-3 napig pozitív. Mindkét gyermekemnél ugyan ez volt. A lényeg hogy legyen pozitív és legyetek együtt ! Sok sikert
2021. dec. 11. 21:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ☺️
2021. dec. 12. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Rendelj szerintem is 20-as érzékenységű tesztet, azzal fogod látni a csúcsot. LH csúcs után 24-32 órával reped a tüsző.
2021. dec. 12. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!