Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az lenne a kerdesem hogy...

Az lenne a kerdesem hogy mikor szexelunk a parommal es o ejakulal,utana ki folyik a huvelyembol az ondo Ez nem befolyasolja a teherbe esesem?

Figyelt kérdés

2021. dec. 11. 09:06
1 2
 1/15 anonim válasza:
67%
Nyilván ha gyermek a cél akkor az a legjobb ha minél tovább és több sperma marad a hüvelyben, így könnyebben elérik a petesejtet. Vagy is nagyobb rá az esély hogy többen jutnak el hozzá. De ha nem szeretnétek gyereket akkor óvszer vagy tabletta a nem kívánt terhesség ellen, mert ha benned megy el akkor abból gyerek lesz hamarosan. Nyilván a kérdésből nem derült ez ki.
2021. dec. 11. 09:57
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Állj be gyertyapózba.
2021. dec. 11. 10:30
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Mikor mi is próbálkoztunk a férjemmel, akkor már a gyertya állást is bevetettem elvakultságomban :D

De szerintem, akkor is elég az a bent maradt mennyiség, hogy célt érhessenek. Persze, ha gyereket szeretnétek.

2021. dec. 11. 10:43
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Elvileg növeli az esélyt ha fekve maradsz, de az sem rontja, ha nem. Még ha a maradék ki is folyik, akkor is marad bent elég sperma.
2021. dec. 11. 11:15
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
A másodperc tört része alatt eljut a sperma oda, ahova kell, ne aggódj amiatt, ami kifolyik. Nyilván nem marad bent, gravitáció meg minden. Se gyertyaállással nem próbálkoztam, se nem maradtam fekve, mégis sikerült már kétszer teherbe esnem.
2021. dec. 11. 11:41
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

Amrnnyinek kell, benn marad.

3x estem ugy teherbe, hogy élvezés után futottam is tisztálkodni.

Mind a 3 első hónapban össze is jött (igaz a középsőt elvetéltem)

Szóval se gyertya se fekvés se semmi nem kell egy babához 😉😅

2021. dec. 11. 12:17
 7/15 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen valaszaitokat:)

Babat szeretnenk azert kerdeztem meg toletek,remelem hamarosan pozi lesz a teszt :)

2021. dec. 11. 12:40
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
#6-os, óvszerről még nem hallottál? Az ember a saját hibájából tanul, de hogy te háromszor se…..
2021. dec. 11. 13:14
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
8-as...nyilván nem nem védekezésnek szánta a mosakodást.... én is elmegyek szex után rendbeszedni magam.... csupán írta, hogy így is sikerrel jártak.
2021. dec. 11. 14:25
 10/15 anonim ***** válasza:

8as. Te nagyonhülye...

Hol olvastad azt, hogy a mosással akartam védekezni?!

Tervezett gyerekek voltak... látom megfogtad a lényeget 🤦‍♀️

Ezzel csak azt akartam leírni, hogy így is simán lehet baba, nem kell jogázni, fejenállni, imádkozni.

Egyébként, hogy megnyugtassalak, fogamzásgátlót szedek, és emellett is ugyan ugy futok szex után mosakodni, mivel nem szeretném, hogy az egész ágy, vagy épp ahol vagyunk tiszta .... legyen. Ja és a gyógyszer mellett terhes se lettem sosem 😉

De köszi a kioktatást.

6#

2021. dec. 11. 15:25
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!