Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Komolyan ilyen könnyű fogamzás...

Komolyan ilyen könnyű fogamzásgátló mellett teherbe esni? Aki így esett teherbe, az rendesen szedte?

Figyelt kérdés

Nemrég tértem át fogamzásgátlóra. Még nem lenne aktuális az, hogy babánk legyen.

Sokkal kellemesebb így az együttlét, de itt gyakorin rengeteg olyat olvasok, hogy fogamzásgátló mellett estek teherbe.

Ti percre pontosan szedtétek? Nem maradt ki akár egyetlen egy darab sem? Nem volt hasmenésetek, nem hánytatok?(olyankor ki kell egészíteni a védekezést)

Milyen tablettát szedtetek?

Én Belara nevezetű gyógyszert szedek.

25/N

2021. dec. 6. 23:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
64%
Anyukám fogamzásgátlót szedett és gumit is használtak még is a világra jöttem.:D Pedig még nem akartak gyereket.
2022. jan. 10. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!