2 napja csináltam egy tesztet (predictor) negatív volt, el tettem nem dobtam ki. Ma pont a kezembe került és láttam, hogy ki jött a második csík. Lehet terhesség van?? (Van meg kb 8nap a mensiig) vagy csak szaradasi/szellem csík ?
Fujj de idióta vagy.
Kedves Kérdező. Mivel ilyen hamar teszteltél ezért szinte biztos hogy nem pozitív az a teszt. Sajnálom. Egy átlagos, 28napos ciklusnal, a peteéré a 14nap körül van. Így a 20napon kezd el beagyazodni épphogy.
Várd meg amíg késik és utána való napokban tesztelj ha nem jön meg. Egyes tesztek valóban képesek kimutatni a terhességet késés előtt, de nem mindenkinél.
Örülök ha segítettem.
Illetve jó ha tudod hogy a teszt csak bizonyos időn belül értékelhető.
Azért raknal fel egy képet?
Kepfeltoltes.com
Kedves 17-es te jól ki lehetsz az eletedtől, remelem a karácsony hoz rad es kis pozitív energiát ! És az élet többi területen is ilyen okos, es tudásilag “gazad” leszel mint a terhességi teszt elemzéseid tudásában! 🙂
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves válaszát! ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!