Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 napja csináltam egy tesztet...

2 napja csináltam egy tesztet (predictor) negatív volt, el tettem nem dobtam ki. Ma pont a kezembe került és láttam, hogy ki jött a második csík. Lehet terhesség van?? (Van meg kb 8nap a mensiig) vagy csak szaradasi/szellem csík ?

Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 20:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Jaj, annyira bedurciztál, hogy jelentetted a válaszom? :D Ennyire azért ne vedd magadra, nem tesz jót a stressz. ;) Amúgy ha már ekkora arcod van, akkor olvass utána, hogyan is működik a női test és rájössz, hogy 8 nappal menstruáció előtt felesleges nézegetni a teszteket, mert még akkor sem lehet pozitív, ha terhes leszel. Mert még be sem ágyazódott 8 nappal vérzés előtt az embrió. Na, jelentsd ezt is, hogy jó napod legyen.
2021. dec. 7. 06:46
 12/20 A kérdező kommentje:
Nem én jelentettetem😚😚😚😚
2021. dec. 7. 07:59
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
De most őszintén. Mi értelme 10!!! nappal a menstruáció előtt tesztelni? Mit vártál a teszttől akkor, mikor még ha sikerült is, kb. semmi nem történt a szervezetedben. Még be sem ágyázódott, addig meg nincs az a teszt, ami kimutatná.
2021. dec. 7. 08:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem te...😄
2021. dec. 7. 08:23
 15/20 A kérdező kommentje:
Meg egyszer mondom hogy nem én jelentettem ! Sajnálom ha ennyire magas 🙃 Nem azt kertem h biológiát tanitsatok😅 csak tapasztalatokat szerettem volna kérni. De természetesen meg értettem.
2021. dec. 7. 08:32
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
14es, én jelentettelek, mert szerjntem nem ide való volt a megnyilvanulasod, bocsi. Ez a persze nem hiszem el hogy nem te na ez egyenesen ovoda. És felnőtt emberekről beszelunk basszus...
2021. dec. 7. 11:57
 17/20 anonim ***** válasza:
25%
Jaj, mert a másik jelentgetése, az nem óvoda😄 de örülök, hogy szerinted nem gáz, amikor felnőtt emberek tudását haladja meg a terhességi teszt értelmezése. Ez a félelmetes szerintem.
2021. dec. 7. 12:13
 18/20 anonim ***** válasza:
54%

Fujj de idióta vagy.

Kedves Kérdező. Mivel ilyen hamar teszteltél ezért szinte biztos hogy nem pozitív az a teszt. Sajnálom. Egy átlagos, 28napos ciklusnal, a peteéré a 14nap körül van. Így a 20napon kezd el beagyazodni épphogy.

Várd meg amíg késik és utána való napokban tesztelj ha nem jön meg. Egyes tesztek valóban képesek kimutatni a terhességet késés előtt, de nem mindenkinél.

Örülök ha segítettem.

2021. dec. 7. 17:22
 19/20 anonim ***** válasza:

Illetve jó ha tudod hogy a teszt csak bizonyos időn belül értékelhető.

Azért raknal fel egy képet?

Kepfeltoltes.com

2021. dec. 7. 17:23
 20/20 A kérdező kommentje:

Kedves 17-es te jól ki lehetsz az eletedtől, remelem a karácsony hoz rad es kis pozitív energiát ! És az élet többi területen is ilyen okos, es tudásilag “gazad” leszel mint a terhességi teszt elemzéseid tudásában! 🙂

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves válaszát! ☺️

2021. dec. 8. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!