Ugye kicsi az esély a babára?
Gondold át ezt mégegyszer.A gumi egy szilárd anyag.Azért nem 100%-os,mert kiszakadhat,kilyukadhat akár egy pici ponton is és szétmehet elég látványosan is.Spermás kézzel sem szabad hozzáérni,mert abból is lehet baj.Körömmel is vigyázni kell,mert elszakíthatja.Kettőt sem szabad felvenni,mert szintén elszakadhat.Ja és a legfontosabb,hogy az aktus első percétől kezdve fel kell húzni,nem szabad pár percig anélkül,aztán gumival folytatni.Ha egyik eset sem áll fenn,akkor a fizikai törvények szerint a gumiba kerül a cucc és nem beléd.Mivel ilyen sok dologra kell figyelni,ezért nem jelentjük ki sosem,hogy a gumi 100%-os,de ha nincs vele gond,akkor az.
Tegyük fel,hogy mégis került beléd sperma.Attól,hogy két napra rá mesntuáltál még lehetsz terhes.A megtermékenyítésnek nem kell azon az estén végbemennie,amikor a szex volt,megtörténhez az napokkal később is.Együttléttől számolva két hét után érdemes tesztet csinálni.Ha negatív,akkor később mégegyet.
egyetértek az utolsóval!
Csinálj egy tesztet!
nem muszáj reggel, mert már 1 hónap is eltelt azóta, már mutatnia kell az eredményt!
majd írd meg!
köszi a válaszokat!
hálistennek nem kell tesztet vennem,mert ma megjött:))))
én nem tudom mit csináltam volna, ha terhes leszek, az életemnek lőttek volna az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!