Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye kicsi az esély a babára?

Ugye kicsi az esély a babára?

Figyelt kérdés
Augusztus 6-án együtt voltam egy pasival, akivel azóta "szakítottam". Két napra rá megjött, egy hétig tartott. Nem szedek tablettát, de védekeztünk gumival. Le is ellenőriztem utána, nem lyukadt ki. Mostanában 23 napra jött meg, de most a 29 napon vagyok és még nem jött meg. Néha szurkál baloldalt a hasam alja, fáj a bal mellem kicsit, néha émelygek és valamelyik nap arra ébredtem, hogy úristen én terhes vagyok. Ugye kicsi az esélye? Hiszen azóta már egyszer meg is jött, két nappal a szex után.
2010. szept. 5. 21:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ez még nem biztosíték arra, h nem estél teherbe.csinálj egy tesztet, biztos ami biztos alapon.
2010. szept. 5. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
hogy lehetnél már, ha ot volt a gumi??-már ha tényleg nem szakadt ki ahogy mondod- Szerinted átmásztak rajta, vagy mi??
2010. szept. 5. 21:46
 3/6 A kérdező kommentje:
de a gumi sem 100%-ig biztos, és ez alatt nem a lyukas gumi esetét értem. nem tudom, hogy lehetséges, nem gondolnám, hogy átmásznak rajta, de elvileg kis esély úgy is van babára, ha nem lyukad szét.
2010. szept. 5. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Gondold át ezt mégegyszer.A gumi egy szilárd anyag.Azért nem 100%-os,mert kiszakadhat,kilyukadhat akár egy pici ponton is és szétmehet elég látványosan is.Spermás kézzel sem szabad hozzáérni,mert abból is lehet baj.Körömmel is vigyázni kell,mert elszakíthatja.Kettőt sem szabad felvenni,mert szintén elszakadhat.Ja és a legfontosabb,hogy az aktus első percétől kezdve fel kell húzni,nem szabad pár percig anélkül,aztán gumival folytatni.Ha egyik eset sem áll fenn,akkor a fizikai törvények szerint a gumiba kerül a cucc és nem beléd.Mivel ilyen sok dologra kell figyelni,ezért nem jelentjük ki sosem,hogy a gumi 100%-os,de ha nincs vele gond,akkor az.

Tegyük fel,hogy mégis került beléd sperma.Attól,hogy két napra rá mesntuáltál még lehetsz terhes.A megtermékenyítésnek nem kell azon az estén végbemennie,amikor a szex volt,megtörténhez az napokkal később is.Együttléttől számolva két hét után érdemes tesztet csinálni.Ha negatív,akkor később mégegyet.

2010. szept. 5. 22:28
 5/6 eszo ***** válasza:
100%

egyetértek az utolsóval!

Csinálj egy tesztet!

nem muszáj reggel, mert már 1 hónap is eltelt azóta, már mutatnia kell az eredményt!

majd írd meg!

2010. szept. 6. 08:17
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

hálistennek nem kell tesztet vennem,mert ma megjött:))))

én nem tudom mit csináltam volna, ha terhes leszek, az életemnek lőttek volna az biztos.

2010. szept. 6. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!