Lehetek terhes?
Sziasztok
Nagyon szeretnénk kisbabát a párommal.
A kérdésem az lenne,hogy 2-a este észrevettem a wc papíron egy kis barnázást (8-án kellene megjönnie), úgy gondoltam hamarabb megjött, ezért felraktam egy tampont,de amikor cseréltem volna nem volt semmi. De azóta is, tehát kb. 3 napja is van ez a barnázás, de nagyon kevés és nem mindig. Soha nem történt még velem ilyen. Szerintetek lehet baba a dologban? Vagy miért lehet ez? Van-e valaki aki hasonlóan vette észre, hogy terhes?
A válaszokat előre is köszönöm.
Köszönöm 🥰
Már 2 napja nem. Meg amikor volt se volt túl sok, csak éppen látszódott. De mindenképpen elmegyek orvoshoz, vagy legalábbis felhívom.
Csak azért kérdeztem itt, hátha valakinek volt hasonló, mert azért a tesztet sem szerettem volna annyira korán megcsinálni, nem szerettem volna csalódni.
Olvastam ebben a témában és egy kommentet találtam ami hasonló volt az enyémhez és neki is pozitív lett a tesztje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!