Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel,az esedékes napon...

Ma reggel,az esedékes napon extra halvány pozitív teszt exepil gyorsteszttel.Terhességnek számít?

Figyelt kérdés
Mai napon nem vártam,és úgy gondoltam reggel csinálok egy tesztet.Nem a legjobb minőségű,amolyan gyorsteszt feliratos,600ft,exepil-es teszt.Mikor megcsináltam semmit nem láttam.De mivel úgy érzem (voltam már terhes,sajnos el ment 😢) így készítettem mindjárt az elején.Annyira halvány,hogy szinte ha fényképezem,nem is látszik,a telefonomon,csak én látom ha koncentrálok 🙈Élőben nagyon extrán alig látszik.Az a baj,hogy előtte nem néztem sterilen milyen,mert lehet már akkor picit látszik kontrol csík?Szeretném azt hinni,hogy terhes vagyok,de bele élni magam semmiképp nem fogom.Köszi a válaszokat!

2021. dec. 3. 07:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Időn túl fotóztad? Mert akkor nem érvényes már ez az eredmény.
2021. dec. 3. 08:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Rendben.Akkor ha 4 órája fotóztam,és halványan látszik,az negatív.Köszi a válaszokat
2021. dec. 3. 08:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Negatív. Talán pár nap múlva, ha addig nem jön meg a menzesz, biztosabbat tudsz.
2021. dec. 3. 08:44
 14/16 anonim ***** válasza:
az xepilen lehet latni a 2 csik helyét altalaban, 2 nap mulva, ha ugyan ilyen akkor negativ
2021. dec. 3. 08:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm!
2021. dec. 3. 08:55
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Igazából, ha az x-epilen te mintha láttál volna valamit, akkor ha most azonnal csinálnál egy facelle-t terhesség esetén pozi lenne.

Az x-epil mondjuk nem túl érzékeny még 25-höz képest sem. Nekem azért nem várt napján egyértelmű lett az is.

Ha gondolod csinálj egy facellet. Vagy várd meg estig megjön e. És csak reggel tesztelj, ha nem jött meg. A napokban biztos vagy? Használsz lh tesztet?

2021. dec. 3. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!