Sikerült már valakinek agykontrollal teherbeesni?
Figyelt kérdés
Hogyan kell ? Muszály a tanfolyamot elvégezni, ahhoz, h tudjam csinálni?2008. dec. 13. 17:50
1/5 anonim válasza:
Ez vicc ugye? A teherbeeséshez férfi, biológia, jó időzítés, egészség és még kitudja mi kell. Biztos nem"terhes akarok lenni" mantra mondogatása.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem vicc! Hallottál már a görcsös akarásról ami blokkolja a therbeesést? Nem mindíg elég a biológia! És hallottad a "minden agyban dől el" mondatot??
2008. dec. 14. 14:43
3/5 anonim válasza:
Szia! Én végeztem agykontroll tanfolyamot Pécsen és el sem hinné az ember, hogy mi mindenre képes ezzel a tudással. Mi 2 éve várjuk a babót, de eddig eszembe sem jutott, hogy alkalmazzam. Köszi meg fogom próbálni. Amúgy kellene hozzá a tanfolyam a könyvekből nem lehet megtanulni! Persze nem ezen múlik, de segithet!!
4/5 A kérdező kommentje:
Remélem segítettem! Én is sok jót hallottam róla, ha lesz rá lehetőségem elvégzem a tanfolyamot!
2008. dec. 15. 00:24
5/5 anonim válasza:
tudom, hogy régi a kérdés, de azért válaszolok: a szüleim ezért végezték el a tanfolyamot, 2 év várakozás után. és, mint látszik, sikeres volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!