Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek így is terhes?

Lehetek így is terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már írtam egy kérdést, röviden összefoglalva: egy hónapja elvesztettem a szüzességem, a barátom picit (egy percig sem) gumi nélkül csinálta, ezután gumit húzott, de végül nem ment el.

Féltem, hogy terhes vagyok, azóta időben megjött, nem csak barnás volt de eltért attól, ahogy meg szokott lenni, mert rövidebb ideig tartott es 2 napot leszámítva elég lightos volt. (23-28. volt meg kb.)

Most teszteltem Facelle-el, és negatív lett, ugye bízhatok abban, hogy ez az eredmény helyes?

Válaszokat előre is köszi, kérlek, senki se trollkodjon:)

(Bocsi, ha rossz kategóriába írtam.)

2021. nov. 29. 17:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Sracok, tenyleg halas vagyok a tanacsokert, es meg is fogadom oket. Tudom, hogy butasag volt 1mp-re is, de a valaszomat megkaptam a kerdesemre. Eleg volt nekem ez a 2 het idegorlo stressz, nem kerek meg egy lapattal, koszi, tenyleg megtanultam a lecket. Szep estet mindenkinek!
2021. nov. 29. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
14%
Nyugi kérdező a többiek csak féltékenyek, hogy téged dugnak, őket meg, meg ők nyeem. :D
2021. nov. 29. 18:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem terhes valószínűleg!! És tényleg pár percig se engedd!!:))
2021. nov. 29. 23:03
 14/14 anonim ***** válasza:
nem vagy**
2021. nov. 29. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!