Szeretnénk kistesót de szoptatok és még nem jött meg. Ilyenkor mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
2021. nov. 28. 05:43
11/16 anonim válasza:
Ugyanazt írnám,mint az 1-es. Azért nem választanam le..
Tesóm pl.a másfél évest még szoptatta,nem menstruált és 1x engedték el a megszakítást,teherbe is esett a második fiával.
12/16 anonim válasza:
Mi is kistesót szeretnénk, másfél éves lesz nemsokára a fiam. Este még cicizik alvas előtt, meg ha megébred éjjel. Nekem megjött a mensim már rég. Első próbálkozós hónapban nem sikerült, én elkezdtem barátcserjét szedni ebben a hónapban, az csökkenti azt a hormont ami felelős a tejtermelésért. De ha nagyon cicis lenne a fiam nem szedném, nehogy elmenjen a tejem. Inozitolt is szedek, az segíti a peteérést, egyfajta b vitamin. Meg málnalevélteát iszok, az is peteérés segítő. A torna is jó. Most sokkal hamarabb elkezdtem érezni az ovut, mar napok óta feszül a hasam, holnap talan már megreped a tüsző. Remélem most sikerül majd.
13/16 anonim válasza:
Nem kistesót szülsz az elsőnek hanem második gyereket magatoknak… 🤦🏻♀️
14/16 anonim válasza:
Kérd meg a szüleid. Ugye, mert kistesót akarsz....
15/16 anonim válasza:
Köszönjük kedves 13as. Nem tudom mi a gond azzal a megfogalmazással, hogy testvérkét szülsz a meglévő gyermekednek. Mindenki értette. Ennyi erőből abba is beleköthetsz, hogy mi nem jött meg a kérdezőnek, mert nem írta ki.
16/16 anonim válasza:
Kösz hogy ötleteket kaphatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!