Lehet pozitív a terhességi tesztem?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Ma reggel csináltam egy tesztet és csak most vettem észre, hogy nagyon halványan de van ott egy csík. Képen nem igazán látszik, élőben is aligha. Pár nap múlva csináljak új tesztet?
2021. nov. 23. 12:25
1/13 anonim válasza:
írja a használati, hogy órák múlva is hihető, amit látsz??? Ennyi.
3/13 A kérdező kommentje:
Clearblue
2021. nov. 23. 12:43
4/13 A kérdező kommentje:
Azt írja 10 perc után már nem lehet hinni annak az eredménynek. Reggel nagyon sötét fényben csináltam, ezért nem tudom biztosra, hogy reggel is ott volt-e a csík. Megéri 3 nap múlva újra tesztelmi vagy felesleges?
2021. nov. 23. 12:50
5/13 anonim válasza:
Szia! Tudsz képet küldeni a tesztről? Egyébként szerintem tesztelj majd még ha nem jön meg! :)
6/13 anonim válasza:
Amúgy már meg kellett volna jönnie? Vagy hány napod van nemvártig?
7/13 A kérdező kommentje:
Már 5 napja késik.
2021. nov. 23. 12:59
8/13 anonim válasza:
Nekem is 4 napja késik és negatív a teszt 😟
9/13 anonim válasza:
Ha 5 napja késik, szabályos ciklus mellett, már mutatnia kène szerintem. :/
10/13 A kérdező kommentje:
Néha szokott 1 napot késni, de még csak nem is érzem, hogy meg akarna jönni a menstruációm.
2021. nov. 23. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!