Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 20. ciklusnapon barnázás...

A 20. ciklusnapon barnázás mit jelenthet? Kb. a 17. napon volt ovulációm,30-31 napos ciklusaim szoktak lenni,16-18. napon szokott ovulációm lenni.

Figyelt kérdés
2010. szept. 4. 18:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos, hogy progi hiány, én is szoktam pecsételni de sem hormonilag sem nőgyógyilag nincs semmi bajom..a 3. és 21.napi progis vérvétel is tökéletes, mégis előfordul pecsételés.
2010. szept. 6. 19:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát,nekem babát jelentett.

Még a napok is majdnem pontosan egyeznek :)

Szorítok,majd írd meg mi lett!!

2010. szept. 6. 20:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó, te mikor teszteltél, hányadik napon derült ki, hogy baba van? Majd megírom, hogy mi lett, elméletileg vasárnap és kedd között kell megjönnie.
2010. szept. 7. 09:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia,ne haragudj,csak most látom,hogy kérdeztél...

Nem tudom érdekel-e még,de nekem 35 napos ciklusaim voltak,20-adik nap körül volt a barnázás,és mikor megkellett volna jönnie,rá két napra teszteltem pozitívat!

Neked mi lett az eredmény?

2010. okt. 3. 11:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Sajnos a 32. napon megjött. Azért köszi, hogy érdeklődtél.
2010. okt. 4. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!