Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit hülyén érzem magam, hogy ezt leírom, de eléggé aggódom. Kb 2 hete veszítettem el a szüzességem.A barátom először gumi nélkül csinálta, de rövid idő után(kb fél perc, azt mondta ekkor még csak elmenés közeli állapotban sem volt) gumit húzott. Azóta mindegyik alkalomnál használtunk gumit. (A gumi biztosan nem repedt ki egyik alkalommal sem.)

Tegnaptól kezdve a mellem nagyon fáj, duzzadást vagy a mellbimbóm sötétedését nem vettem észre. A mensis appom szerint egy hét múlva kell megjönnie, de ez nem biztos, a ciklusom mindig is instabil volt. Szerintetek lehet-e bármilyen olyan opció, hogy véletlenül ondó került belém, vagy előváladék, és terhes lettem? Vagy csak feleslegesen stresszelek és ez PMS?

Tényleg aggódom, kérlek, ne trollkodjatok. Előre is köszönöm:(

2021. nov. 15. 18:13
 1/8 anonim válasza:
36%
Szia! Nyugodj meg, esély mindenre van, de nálatok a terhesség valószínűsége így ahogy leírtad minimális. Azért annyira nem egyszerű teherbe esni, úgyhogy tényleg nyugodj meg :)
2021. nov. 15. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi ez alapján amit írtál nem vagy az
2021. nov. 15. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csinálnék a helyedben egy tesztet mert előváladék simán lehetett, a másik meg az, hogy az aktustól számítva 2 hét eltelt amikor is lehetséges már terhességi tünet !
2021. nov. 17. 09:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Azt egyébként kifelejtettem a sztoriból, hogy az aktus ami miatt aggódom, az rögtön egy nappal a mensim vége után történt.
2021. nov. 17. 20:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A legolcsobb teszt is 300 ft kornyeken van szerintem olcsobb mint a pelenka majd :)
2021. nov. 17. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Véletlenül kerülhetett beléd ondó, igen.
2021. nov. 21. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem ebben a honapban a ciklus 8 ik napjan volt ovum.. szoval igen lehetseges baba
2021. nov. 22. 10:17
 8/8 anonim válasza:
Na mi történt végül kérdező ?
2022. febr. 10. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!