2 szputnyik oltás után, és éppen babára való próbálkozáskor ajánlanátok a harmadik covid oltást?
Hasonló helyzetben vagyunk, kedves kérdező.
Igaz én kettő Astrazeneca vakcinát kaptam első körben és úgy döntöttem, kérem a Pfizert harmadiknak.
Közben babát tervezünk.
Nagyon megoszlanak a vélemények. Csak szakemberek véleményét érdemes elfogadni, bár sajnos ezen a ponton még a szakemberek véleménye is változó. Van, aki szerint mehet a Pfizer után a babatervezés és van, aki szerint kettő hónap szünet szükséges és olyan is van, aki azt mondta, ebben a vírushelyzetben inkább ne is tervezzünk babát...
Beadattam a Pfizert.
Hoztam egy döntést, vállaltam egy kockázatot.
Viszont senkit sem szeretnék befolyásolni, ez mindenkinek saját döntés kell, hogy legyen.
(És milyen jó lenne, ha feleslegesen nem bántanánk és riogatnánk egymást, legyen bármi is a személyes véleményünk, ugye hozzászólók? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!