Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha én nem élvezek el de a...

Ha én nem élvezek el de a férjem igen, teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy a peteérést kell figyelni mikor van . Azt hogyan tudom kiszámolni mikor is van peteérésem. De ha peteérésem van és én szex közben nem élvezek el de a férjem igen aból lehet baba?

2021. nov. 9. 02:23
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Izé... bocs, de mitől is lesz a gyerek? Attól ami a férjed szerszámán kifolyik. Beléd került? Igen? Akkor lehetsz terhes. A női orgazmus nem szükséges a teherbe eséshez (teljesen más a biokémiai funkciója).

A peteérésed meg felesleges számolgatni, a naptár-módszer az egyik legmegbízhatatlanabb. Az ember nem gép, nem robot. Ahogy a ciklusod sem nap, óra, perc pontossággal jön MINDIG meg, úgy a peteérésedben is ugyanúgy lehetnek elcsúszások (sőt te nem is érzékeled de nagyon sokszor több petesejt érik be egyszerre - kétpetéjű ikrekről már gondolom hallottál - sőt mi több akár időben eltolva is előfordul esetenként).

2021. nov. 9. 02:31
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Hány éves vagy 16?

A peteérésed nem tudod kiszámolni, és nyilván a férjed, ha beléd élvez terhes lehetsz.

2021. nov. 9. 03:13
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj, de ez nagyon gyerekes szint. Szerintem ameddig nem vagy tisztában ezekkel a dolgokkal, addig a gyermekvállalás maradjon számodra tabu téma, de még a szex is. Arról amúgy már hallottam, hogy ha a nőnek is van orgazmusa, nagyobb az esély a terhességre, de ez egyáltalán nem mérvadó.

Szóval a válasz: igen, teherbe eshetsz.

2021. nov. 9. 08:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

🤦‍♀️🤦‍♀️

Neked nem kell hozzá élvezni semmit

2021. nov. 9. 08:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A te orgazmusod nem sokat nyom a latba, de orgazmuskor a méhszáj ritmikus összehúzódása segíti "felszedni" az ondót. De ettől független is teherbe lehet esni, ha nem védekeztek megfelelőlen. Ne legyetek felelőtlenek, könyörgöm, ne akarj abortuszra menni!
2021. nov. 9. 08:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak gondolj bele! Egy meddőségi központban hány nőnek lesz orgazmusa? Mégis lesznek babák.
2021. nov. 9. 08:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kevés gyerek lenne a világon, ha az mindkét fél orgazmusához lenne kötve.
2021. nov. 9. 09:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok De kár hogy nincsenek emoji-k nyomtam volna nektek ... 😂😂 Persze nem rosszból .. kedves kérdező még tanulj inkább .. ezt beírtad volna a goggle-ba megtaláltad volna a választ egészen biztos és nem kellett volna ki nevetni magad..nehari
2021. nov. 9. 12:40
 9/10 A kérdező kommentje:
A sok rossz indulatú kommentelönek üzenem. Elvileg ez egy kérdezős oldal. Én kérdeztem amihez normális választ vártam. És nem, nem 16 éves vagyok hanem, 26. És nem,Nem mennénk abortuszra hisz azért tettem fel ezt a kérdést hogy igen azzal az emberrel szeretnék gyermeket akivel már 7 éve házas vagyok. Köszönöm azoknak akik értelmes választ probáltak adni.
2021. nov. 19. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es Ok. Minek mentél úgy férjhez, ha még 26 évesen a szexuális felvilágosítás sem történt meg nálad? Ha gyereket szeretnétek, annak is világosnak kellene lennie, hogy a peteérést csak orvos UH követéssel tudja biztosra megmondani.
2021. nov. 19. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!