Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátomal pénteken együtvoltun...

Barátomal pénteken együtvoltunk és belém élvezet szóval nagy valószinűségel teherbe estem Ha holnap azaz hétfőn veszek terheségi tetsztet ki fogja már mutatni hogy teherbe estem vagy még nem?(Menszeszemnek pedig kb 11-15. E kozott kene hogy megjojon)

Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 20:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
72%
Gratulálunk, kismama!
2021. nov. 7. 21:06
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Akkor abortusz? Igen éretlen vagy, nevetgélsz itt rajt hogy mikor mutatja ki a teszt.

Ha dugsz akkor védekezz nem kell hozzá diploma.

2021. nov. 7. 21:07
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
kb. 2 hettel a feltetelezett teherbe esesed utan fogja kimutatni a teszt, de akkor is csak reggeli vizeletbol, mert olyan korai
2021. nov. 7. 21:26
 14/19 anonim ***** válasza:
91%
ha penteken beled elvezett es nem akartok gyereket, miert nem jutott eszetekbe penteken szombaton vagy vasarnap elmenni orvoshoz egy esemeny utani tablettaert ?
2021. nov. 7. 21:27
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Ahhoz már egy kis ész is kellett volna.
2021. nov. 7. 21:32
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne ide fordulj, hanem nőgyógyászhoz fordulj, aki ír fel esemény utáni tablettát.

Annyi eszed van, mint egy kis zacskó szotyolának. Ezt ne akard reprodukálni. Így is túl sok a hülye.

2021. nov. 7. 22:12
 17/19 anonim ***** válasza:
12%

3 nap után max. laborvizsgálat tudja kimutatni de még UHG-n is igencsak keresgélnie kellene a dokinak a petesejt beágyazódását.

A bolti tesztek kb. 3 hét múlva képesek megbízható eredményt produkálni, de akkor sem 100%-osak (van akinek az elején elég alacsony a HCG szintje). Ezért célszerű rá egy hétre újabb kontrolltesztet csinálni. Ha meg nagyon bizonytalan vagy akkor nőgyógyászt felkeresni aki elküld laborba.

2021. nov. 7. 22:56
 18/19 anonim ***** válasza:
92%
17-es Nincs az a nőgyógyász, laborvizsgálat, ami ilyenkor bármit mutat. 3 nap alatt nem történik meg a beágyazódás. Ha most elmegy, akkor esemény utáni tablettát kérjen.
2021. nov. 8. 05:37
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Én még gyógyszer mellett is teherbeestem. Egy szem nem maradt ki és mégis.

14 nap múlva tesztelj de lehet az is korán van még.

Máskor védekezzetek. Hiába flegmázol igaza van mindenkinek.

20 éves vagy könyörgöm..

2021. nov. 8. 10:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!