Barátomal pénteken együtvoltunk és belém élvezet szóval nagy valószinűségel teherbe estem Ha holnap azaz hétfőn veszek terheségi tetsztet ki fogja már mutatni hogy teherbe estem vagy még nem?(Menszeszemnek pedig kb 11-15. E kozott kene hogy megjojon)
Akkor abortusz? Igen éretlen vagy, nevetgélsz itt rajt hogy mikor mutatja ki a teszt.
Ha dugsz akkor védekezz nem kell hozzá diploma.
Ne ide fordulj, hanem nőgyógyászhoz fordulj, aki ír fel esemény utáni tablettát.
Annyi eszed van, mint egy kis zacskó szotyolának. Ezt ne akard reprodukálni. Így is túl sok a hülye.
3 nap után max. laborvizsgálat tudja kimutatni de még UHG-n is igencsak keresgélnie kellene a dokinak a petesejt beágyazódását.
A bolti tesztek kb. 3 hét múlva képesek megbízható eredményt produkálni, de akkor sem 100%-osak (van akinek az elején elég alacsony a HCG szintje). Ezért célszerű rá egy hétre újabb kontrolltesztet csinálni. Ha meg nagyon bizonytalan vagy akkor nőgyógyászt felkeresni aki elküld laborba.
Én még gyógyszer mellett is teherbeestem. Egy szem nem maradt ki és mégis.
14 nap múlva tesztelj de lehet az is korán van még.
Máskor védekezzetek. Hiába flegmázol igaza van mindenkinek.
20 éves vagy könyörgöm..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!