Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek volt a nemvárt előtt...

Kinek volt a nemvárt előtt megfázás jellegű tünete (pl. : orrfolyás, hőemelkedés, hányinger, bélproblémák (hasmenés,szex utan hasalja görcsök), és terhes lett akkor?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 11:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem inkább székrekedés volt, 2-3 naponta tudtam csak wc-ni akkor is szorulás, nekem a hasmenés mindig mensi elött szokott lenni, akkor az is feltünt pont h ugyan mensis görcsök gyötörtek hasmenés nem volt, de halottam olyat akinek hasmenése volt terhesség elején, de az átlagnak inkább az szokott lenni amit irtam, hőemelkedés lehet a terhesség végett de nekem pl addig az szokott lenni mig meg nem jön, utána esik vissza a normál hőre, szoval ha nem védekeztek és babát terveztek gondolom, akkor 50-50, igazibol ha késik pár napot a havid csinálsz egy tesztet és kiderül minden, én 6 nap késésnél teszteltem elösször, de lehet elöbb is természetesen
2021. nov. 5. 02:24
 12/12 anonim ***** válasza:
51%
Am sokan gunyolodnak de teherbeeses kor legyengült az immunrendszer, h ne fogadja a porontyot ezért előfordulhat, h mathasabbak lesznek azok akik teherbe esnek. Persze az, h vki inzluenzas az más, de azért akkora hülyeséget nem kérdezett a kérdező.
2022. júl. 1. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!