A cickafark tea tényleg segít teherbeesni? Ma vagyok a ciklusom 7. napján elkezdhetem még inni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 3. 08:39
1/9 anonim válasza:
Amíg fel nem ment a hőd, azaz nem volt meg a tüszőrepedés, addig nyugodtan ihatod. Utána inkább palástfüvet.:)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Még azt leírná valaki hogy mennyit kell inni belőle naponta? És a palástfűből? Nem fogja bezavarni a menszeszemet?
2010. szept. 3. 08:47
3/9 anonim válasza:
Ha nem viszed túlzásba, biztosan nem árt. Én napi egy csészével iszom mindkettőt.
4/9 anonim válasza:
Csak akkor idd a cickafarkot, ha rendszertelen a mensid, különben felboríthatja! Ha meg rendszertelen, akkor helyreteszi! A cickafark segíti a pé-t. És csak a tüszőrepedésig idd, azaz kb. a ciklus első feléig szabad inni, mert ha netán teherbe esel, akkor ez a tea állítólag vetélést is okozhat, ha tovább iszod, mint kéne!! Valamint akkor javaslom hogy idd ezt a teát, ha esetleg cisztád van.
5/9 anonim válasza:
Én naponta 1 csészével ittam, 4. hónapban lettem terhes de nem tudommegmondani segített-e mert nem tudom mi lett volna ha nem iszom :)))) De én hiszek ezekben a teákban.
6/9 anonim válasza:
előző vagyok, kihagytam: attól a naptól hogy megjött, a ciklusom feléig ittam. Nekem 27-31 naposak szoktak lenni szóval úgy döntöttam 14 napig iszom.
7/9 anonim válasza:
Én még csak második hónapja ittam, de asszem ez a hónap nem sikerült. Hát majd legközelebb.
8/9 anonim válasza:
Az hulyeseg, hogyha rendszeres a mensid, akkor felboritja a cicka. Nekem mindig is rendszeres volt es mar fel eve iszom a cickat peteeresig, onnantol meg palastfuvet es nem boritotta fel a ciklusom. Sot, elotte volt, hogy kimaradt 1-2 peteeres, de miota iszom, mindig van szepen idoben. 3 honap fogyasztas utan sikerult is teherbeesni, de sajnos nem maradt meg. A terhesseg elott mar 4 honapot probalkoztunk tea es minden nelkul. 4 honapja volt a mutet. Ket hetre ra mar megkezdtuk a probalkozast. Azota iszom a teakat es en is hiszek bennuk. Nem tuti, ha iszod babas leszel, mint ahogy olyat is hallottam mar, hogy tenyleg felboritott egy normal ciklust, de nem sok esely van ra.
9/9 anonim válasza:
Egyebkent elkezdheted inni ma is persze. Artani nem art, sot...csak ovu utan valtani kell palastfure.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!