Hogyan számoljak most?
Hosszú összevissza ciklusaim vannak, mindig is így volt. 2 éve voltam orvosnál teljes kivizsgáláson, semmi kóros. Ezt az évet még megadtam magunknak jövőre ismét elmentem volna orvoshoz.
Van egy 8 éves fiam ő is sikerült valahogy.
1.5 éve próbálkozunk de nem görcsösen akaratosan csak lájtosan. Együttlét után 2 héttel mindig teszteltem mert nem tudtam mikor is van ovum és eddig mindig negatív lett. Egészen tegnapig.. mert pozitív lett a tesztem.
Valami időpontot mondanom kell majd az orvosnál. De azt sem szeretném hogy elszámolják és rávágjok hogy elmaradt a fejlődésben vagy bármi...
Segítség!!? Tapasztalat?
Vagy mondjam el őszintén? Nem fognak lehülyézni?
Ahogy az első mondja.
Majd a méretéből számolnak, amikor már lesz miből.
Mikor volt az utolsó menzeszed? Ehhez képest mikor voltatok együtt, amiből foganhatott?
Nem gond, ha ez kesze-kusza, csak jelezd majd a dokinál, mert ő mindent az utolsó menzesz időpontjához fog számolni, így nem kell megijedni, ha a már mondjuk 9 hetes embrió mégcsak 5 hetes terhességnek felel meg. Ilyen anomáliák adódhatnak mondjuk egy baromi hosszú ciklusból, de erre az orvosok fel vannak készülve, korrigálni fogják 12. hét körül a korát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!