Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan számoljak most?

Hogyan számoljak most?

Figyelt kérdés

Hosszú összevissza ciklusaim vannak, mindig is így volt. 2 éve voltam orvosnál teljes kivizsgáláson, semmi kóros. Ezt az évet még megadtam magunknak jövőre ismét elmentem volna orvoshoz.

Van egy 8 éves fiam ő is sikerült valahogy.

1.5 éve próbálkozunk de nem görcsösen akaratosan csak lájtosan. Együttlét után 2 héttel mindig teszteltem mert nem tudtam mikor is van ovum és eddig mindig negatív lett. Egészen tegnapig.. mert pozitív lett a tesztem.

Valami időpontot mondanom kell majd az orvosnál. De azt sem szeretném hogy elszámolják és rávágjok hogy elmaradt a fejlődésben vagy bármi...

Segítség!!? Tapasztalat?

Vagy mondjam el őszintén? Nem fognak lehülyézni?

2021. okt. 25. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el, hogy mikor menstruáltál és hogy rendszertelen a ciklusod. Ne kamuzz be valami dátumot vagy nem is értem, mi a kérdés.
2021. okt. 25. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az első mondja.

Majd a méretéből számolnak, amikor már lesz miből.

2021. okt. 25. 13:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem leszel őszinte, csak magaddal szúrsz ki. Mondd el szépen úgy, ahogy van. Nem te leszel ezzel nekik az első és egyetlen.
2021. okt. 25. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mikor volt az utolsó menzeszed? Ehhez képest mikor voltatok együtt, amiből foganhatott?

Nem gond, ha ez kesze-kusza, csak jelezd majd a dokinál, mert ő mindent az utolsó menzesz időpontjához fog számolni, így nem kell megijedni, ha a már mondjuk 9 hetes embrió mégcsak 5 hetes terhességnek felel meg. Ilyen anomáliák adódhatnak mondjuk egy baromi hosszú ciklusból, de erre az orvosok fel vannak készülve, korrigálni fogják 12. hét körül a korát. :)

2021. okt. 25. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell túlkombinálni? Legyél az orvossal őszinte! Nyilván rendszertelen ciklussal ő is csak találgat, visszahív 2 hét múlva stb. Majd korrigálnak a fejlődés szerint.
2021. okt. 25. 13:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Megmondod az utolsó mensidet, meg azt, hogy rendszertelen. A doki látni fogja a baba méreteit. Nekem konkréten elmaradt egy mensi teherbeesés előtt. Ez alapján egy hónappal többet kéne számolniuk. De így méretekből számoltak végig. A 12 hete uh-on pontosítottak, csak egy nap eltérés volt ahhoz képest, amit a doki megállapított a legelső vizsgálatkor. Szóval, ha elmondod, mi a helyzet, akkor tippelni fog egy kort a méretekből. He ahogy az előttem lévők írták, a 12 hetesen korrigálnak.
2021. okt. 25. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!