Lehet ebből még baba ?
Ez nem jelent semmit.
Oszinten szolva nem tudom mitol van, nekem van, amikor mar menstruacio elott 2 hettel faj a mellem, aztan ugye megjon. Es van, amikor egyaltalan semmi pms tunetem sincs vagy teljesen elmulnak elotte par nappal es szinte eszrevetlenul jon meg.
Majd ha kesik, tesztelj.
Szerintem ez nagyon szubjektív. Eddig 2 terhessége volt. Az elsőben az volt az első tünet mensi előtt, hogy hatalmas gyulladt pattanásaim lettek (patisodok amúgy is de ezek mások voltak, ez a terhesseg missed ab lett). A mostaninál az volt az első jel, hogy nem volt semmi PMS tünet. A mellfájdalom csak nemrég kezdődött, kb. 6 hét körül.
Tudom nehéz és én is ezt csináltam de a mensi ig ne elemezd a tüneteket hiszen kb. minden, ami korai terhes tünet lehet az PMS tünet is... Könnyen félrevezeted magad ha rápörögsz és nagyobb lesz a csalódás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!