Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ebből még baba ?

Lehet ebből még baba ?

Figyelt kérdés
Ovu tesztet használtam,amikor pozi lett akkor és előtte voltunk együtt, majd egy hétig úgy fájt a mellem ,h majdnem leszakadt olyan érzés volt. Ma viszont sokkal csökkent az érzés szinte elmúlt. 6 nap múlva nem várom...lehet még így baba ?

2021. okt. 23. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
6 nap múlva kiderül.
2021. okt. 23. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem jelent semmit.

Oszinten szolva nem tudom mitol van, nekem van, amikor mar menstruacio elott 2 hettel faj a mellem, aztan ugye megjon. Es van, amikor egyaltalan semmi pms tunetem sincs vagy teljesen elmulnak elotte par nappal es szinte eszrevetlenul jon meg.

Majd ha kesik, tesztelj.

2021. okt. 23. 17:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze tesztelek majd ha nem jön meg . Csak kíváncsi voltam kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban .
2021. okt. 23. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon szubjektív. Eddig 2 terhessége volt. Az elsőben az volt az első tünet mensi előtt, hogy hatalmas gyulladt pattanásaim lettek (patisodok amúgy is de ezek mások voltak, ez a terhesseg missed ab lett). A mostaninál az volt az első jel, hogy nem volt semmi PMS tünet. A mellfájdalom csak nemrég kezdődött, kb. 6 hét körül.

Tudom nehéz és én is ezt csináltam de a mensi ig ne elemezd a tüneteket hiszen kb. minden, ami korai terhes tünet lehet az PMS tünet is... Könnyen félrevezeted magad ha rápörögsz és nagyobb lesz a csalódás :)

2021. okt. 24. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!