Most melyik vizsgálat következik? Felírhatja ezt az orvos, vagy kérhetem?
A kevés mensi genetika, nekem is olyan 3 gyerekem van. A kereszt anyámnak és unokatesomnak is kevés, ő kb 1 próbálkozós hónapba terhes is lesz, a keranyám is azt mondta elég ha ránéznek.
Nekem a 3.nem jött könnyen, de nem ez miatt.
én úgy tudom 1 évet kell várni. nem mentem volna ilyen hamar orvoshoz, csak mensi előtt 1 hétig barnáztam majd utána jött meg így végülis a fele hónapban jött valami belőlem ami nem volt túl bíztató :/
van már egy gyermekünk, ő az első hónapban jött össze. előtte "normális" mensim volt, se nem sok se nem kevés. szülés óta meg egyre kevesebb.
doki azt mondta, mikor mentem, hogy úristen 30 éves vagyok, akkor fél év után meg kell kezdeni a kivizsgálást. szinte öregnek éreztem magam...
meddőségibe már 2 hónapja mondta, hogy jelentkezzek mert hosszú a várólista, de oda párom eredménye előtt nem engedtek időpontot kérni. az már megvan 1 hónapja de én még várok. viszont mivel TSH-n kívül tényleg minden jó, és jókor vagyunk együtt (amúgy máskor is, nem csak a baba miatt..) ezért erre gyanakszom hátha el vagyok záródva, ami más vizsgálatból nem igazán derülne ki :/
10 vagy 12 hónap... Nem hiszem hogy annyira nagy különbség már...sőt igazából ebben a hónapban nem fogok már menni mert 23.ciklusnapon megyek dokihoz. Novemberi ciklusban nem is biztos hogy kapok időpontot decemberben meg letelik a 12 hónap.
Vitamint szedtem a babatervezés előtt már 3 hónappal. Doki inofolicot ajánlott azóta azt iszom és mellé szerves szelén és D vitamin, pajzsmirigy miatt.
De a kérdésre nem nagyon válaszolt senki.
4-es vagyok.
De, az a 2 hónap itt igen is számít. Normál esetben 1 év után mondod, hogy elmész a háziorvoshoz, hogy kérjen egy vérképet. Ezért mondom, hogy túl rá vagy stresszelve.
A válasz pedig: teljesen mindegy, mit mond az orvos. Magánban szinte bármit megcsináltathatsz úgy is. Remélem az derül ki, hogy semmi baj, csak lassabban jön össze.
6-os milyen vizsgálat volt?
4-es. Az eddigi vizsgálatokat sem én akartam, a doki írta fel, javasolta stb... Sok helyen olvasom pl hogy a férfit nem is vizsgálták vagy csak 1 2 év után és kiderül, hogy nála van a baj. Ha meg valami orvosolható dolog áll a háttérben aminek a tudása nélkül teljesen feleslegesen próbálkozunk akkor nem tudom miért kellene 1 évet várni... Hogy 12x csalódhassak aztán 1-2 hónap gyógyszeres kezelés után megfoganjon a babánk?
4 vagyok a nevét nem tudom 12 órával az együttlét után a doki mintát vett a méhszájnál és nem talált benne semmit, így azt mondta nem engedem feljutni.
Termékenységet segítő síkosítóval 8 hó után 2. Hóba terhes lettem, aki elment, majd a kövi megmaradt ott is használtuk a gélt.
A doki insemet akart.
Gratulálok.
És köszönöm az információt erről még nem is hallottam 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!