Kitti_27 kérdése:
Beágyazodási tapasztalatok??
Figyelt kérdés
Nektek milyen tünetek voltak beágyazodáskor??2021. okt. 15. 23:07
11/25 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert szurkalo és enyhe görcsölést érzek és van aki azt mondta ez az
2021. okt. 16. 10:20
12/25 anonim válasza:
Túl vagy már az ovuláción tuti?
13/25 A kérdező kommentje:
Igen abban az időben voltunk együtt és azótta ezt érzem
2021. okt. 16. 10:34
15/25 A kérdező kommentje:
Mensi naptár
2021. okt. 16. 10:39
16/25 anonim válasza:
Hát az nem igazán megbízható. Bármilyen szabályosnak is tűnik a ciklusod, egyáltalán nem biztos, hogy az ovulációd a nagykönyv szerint történik. Amit érzel, az sajnos lehet egy kései ovuláció is. Ha babát szeretnétek, és ebben a hónapban nem jött össze, akkor ajánlom a hőmérőzést és az ovulációs tesztet.
17/25 Lareina válasza:
Szia! Nekem peteérésnél egy elég erős, néhány mp-ig tartó, késszúrásra hasonlító fájdalom szokott jelentkezni. Első gyerkőcnél menzesz előtt kb. 1 héttel néhány csepp barnázás volt, második gyerkőcnél viszont ez elmaradt, és az ovuláció után 7-8 nappal ugyanaz az érzés volt, mint peteérésnél. :)
18/25 anonim válasza:
Kb. akkor vérfolt jelentkezett nálam, mint egy 10 Ft-os. Azt hittem, hogy csak a menstruációm előjele, de beágyazódási vérzés volt.
20/25 A kérdező kommentje:
Azóta enyhe görcs mensi késik 4napja még nem teszteltem meg várom a hétvégét
2021. okt. 25. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!