Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Véleményeket szeretnék kérni!...

Véleményeket szeretnék kérni! Gyermekvállalással kapcsolatosan. Szerintetek??

Figyelt kérdés
33 éves férfi vagyok, feleségem 30 éves. Van egy 2 éves kisfiunk. Szeretnénk még gyereket de sajnos az orvosok szerint feleségemnek már nem lehet. Nem is esik teherbe egyáltalán. Már többször felvetette, hogy valakit ejtsek teherbe, és ő mondjon le a gyerekről mi pedig neveljük fel. Ez nekem eléggé zavaró, de egyre többször sulykolja nekem. Kérdésem, hogy egyáltalán van ilyen? Kinek mi a véleménye erről? Férfiak és ők véleményét is várom. Köszönöm !

2021. okt. 12. 08:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
szerintem is kamu. ha a feleségednek mindegy, hogy ki hordta ki a gyereket, akkor az örökbefogadás a megoldás. nincs a világon nő, aki kifejezetten azt kérné a férjétől, hogy ejtsen teherbe valaki mást.
2021. okt. 12. 09:33
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Egy rövid történet.

Van egy barátnőm, aki nehézségek árán esett teherbe, majd sikerült!

Minden szuperül ment a terhessége során, nem volt rosszul tényleg senki meg nem mondta volna, hogy terhes ha nem látja a pocakját.

Már akkor álmodozott a kis tesóról..

A terhessége utolsó heteiben iszonyatosan vizesedett, és borzalmasan magas volt a vérnyomása! Sürgősségi császárt végeztek, mert nem kapott levegőt, majd az intenzívre került. Napok után láthatta a kis babáját!

Akkor azt mondta, hogy inkább egy de egészségesen felneveli, mint hogy 2 anya nélkül maradjon.

(Eszébe nem jutott volna ilyen hülyeség)

Ezzel azt akarom mondani, ha már az Isten adott nektek egy angyalkát, akkor hülyeségeken kattogjatok, hanem neveljétek fel tisztességesen.

Van akinek egy sem adatik meg…….

És amiről ti álmodoztok, a kő gazdagok csináljàk ahol a feleség nem akarja elveszteni a csodás alakját. NAGYON GÁZ

2021. okt. 12. 09:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan béranyát kerestek vagy a feleséged úgy gondolja, hogy te csinálj fel valakit egy aktussal? Mert 1 együttlétből kb 20-25%, hogy lesz gyerek 2 egészséges embernél, ha peteéréskor vannak együtt...
2021. okt. 12. 10:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez tényleg nem kamu kérdés, szerintem megrontaná a kapcsolatotokat.

És nem adnám fel a helyetekben a próbálkozást, még csak két éves a gyereketek.. még van ideje a tesónak is.

De ha évek után is vágynátok meg egy gyerekre akkor is inkább az örökbefogadásra voksolnék.

2021. okt. 12. 10:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Van egy gyermeketek, örüljetek neki és neveljétek.
2021. okt. 12. 10:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is nehezen jött össze az első gyerek, már úgy voltam vele, hogy örülünk, ha csak ő lesz, nem akarom mégegyszer végig csinálni az orvostól orvosig járást stb. Inkább legyen egy, másnak ennyi sem jön össze. Aztán csodák csodájára, de hamar összejött a tesó. Pedig idősebbek vagyunk nálatok és nekem, mint az édesanyának pajzsmirigy problémája van. Nem írtad le, mi az oka, hogy nem lehet gyereke már a feleségednek, de vannak esetek, amikor nem csinálnak elég alapos vizsgálatot. Én nem hagynám annyiban, ha mindenképpen akartok második gyereket. De ha megbíztok abban az orvosban, aki azt mondta, nem lehet már gyereke, akkor ezt el kell fogadni. Barátnőmék kisfia is nehezen jött össze, már nem is reménykedtek benne. De szülés után az orvos mondta neki, hogy ne vállaljanak másikat, mert nagyon kockázatos, akár mindkettejük életébe is kerülhet. Nem is akarnak, mondta, hogy akkor inkább legyen egy, de fel tudja nevelni. Ők örökbefogadáson gondolkodnak. Lehet, nektek is ezt kéne. Bár pici babára sokat kell várni.
2021. okt. 12. 11:00
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezt bírom, hogy ott egy gyerek, aki 6 év után jött és ahelyett, hogy vele foglalkoznátok, ilyen szarságokkal törődtök. Ez van, fogadja el, egy lett, abból csináljatok embert és kész. Feleséged kezeltesse magát.
2021. okt. 12. 11:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Anyukamnak azt mondták,hogy nem lehetek neki csak én...rá hét evre megszuletett a hugom...akkor azt mondták,hogy csoda,es tobb nem lesz...aha,negy evre rá jott a legkisebb hugom...szoval meg barmi tortenhet.
2021. okt. 14. 08:58
 19/19 anonim ***** válasza:

Egyreszt sokszor hallottuk már, hogy nem lehet gyereke vkinek, aztán mégis szült 2-3 gyereket.. másik orvost is megkeresnék. Ha úgy sem, lombik, vagy örökbefogadás. Vagy maradjon egyke, örülni kell, hogy legalább ő megadatott.

Másrészt most még ezt mondja, de nem tudhatod később mi lesz. Mi van, ha akárhányszor a gyerekre néz, azt látja benne hogy egy másik nőtől van? Nem ő hordta a testében? Lehet nem is tudná úgy szeretni, mint a közöst, így folyton háttérbe szorulna.

2021. okt. 14. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!