Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ultra korai Clearblue-val...

Ultra korai Clearblue-val (6nappal korábban kimutatható terhesség) valószínűleg időn túl, egy erős hajszál vékony kék csík megjelent mellette halovány kékes talán picit szürkés csík! Ez csak szellem csík ??

Figyelt kérdés

Ne kövezzetek meg, de hamarabb teszteltem, mert az ovu teszt eléggé szórakozott velem, periódusom alatt 3x is ultra erős pozitívat mutatott , ezért sem próbálkoztam vele többet!

Ez a tesztem az első pozitívhoz számítva 2 hétre csináltam , biztos hogy nem akkor volt ovum, ha volt egyáltalán….

Minden lehetséges pms tünetem meg van, pattanás ingerlekenység, megjegyzesként a falánkság valamiért elmaradt, előtte mindig át változom egy zabagéppé…

A görcsökről meg ne is beszéljünk, de engem valahogy mindig megáld az Isten ember feletti fájdalmakkal.

Elvileg 11.-e körül nem kéne megjönnie, iszonyat hosszú periódusaim vannak (35-37) nap..

a késés is benne van a pakliban.

Még annyit hozzá fűznék, hogy iszonyat ingerlékeny vagyok egész hónapban , és enyhe menstruációs görcsök végig kísérték! (Első hónapom Inofolic premiummal)

Tudom esélytelen meg minden, de azért hátha valaki is ilyen “szerencsétlen” …

Negatív kommentekkel kíméljetek kérlek, egyszerűen lelkileg most megzuhantam!

Délután boltból alig tudtam haza vezetni, annyira fajt a derekam és görcsöltem!! Most meg mintha elvágták volna …

Mi nem stimmelhet velem ?????????

2021. okt. 8. 21:48
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
54%

Sajnos senki se lát beléd, hogy mi történik. Azt javasolom, hogy várd meg a 11-ét és tesztelj megint. Tudom, hogy ilyenkor nagyon lassan telnek a napok, ha mégse bírnád ki addig, akkor is legalább 2-4 napot és másmilyen tesztet használj.

Ha nem védekeztek, és úgy olvastam még a ovudat is próbáltad belőni, akkor természetesen bármire van esély. Szerintem semmi baj nincsen veled, csak nagyon szeretnél már egy bíztató pozitív tesztet és ezzel sincs semmi baj.

Ahogy írtam, tesztelj pár nap múlva megint és próbálj pozitív maradni. És nagyon drukkolok neked! :)

2021. okt. 8. 22:06
 2/35 anonim ***** válasza:
Esetleg ha képet tudnál csatolni a tesztről, könnyebben tudnánk véleményt mondani.
2021. okt. 8. 22:10
 3/35 A kérdező kommentje:

Uh ezen most el sírtam magam, nagyon jól estek a szavaid!

Köszönöm, egy angyal vagy!!!!!!!

2021. okt. 8. 22:10
 4/35 A kérdező kommentje:
Sajnos fogalmam nincs, hogy kell képet feltölteni ..
2021. okt. 8. 22:29
 5/35 A kérdező kommentje:

[link]

Talán mégis sikerült, eszembe jutott, hogy már olvastam, hogy hogy kell !

Elsötétítettem, hátha úgy jobban látható!

2021. okt. 8. 22:32
 6/35 anonim ***** válasza:
kepkuldes.com -ra feltöltöd, és annak az oldalnak a linkjét, ahol a kép megjelenik azt bemásolod ide.
2021. okt. 8. 22:33
 7/35 A kérdező kommentje:
2021. okt. 8. 22:36
 8/35 A kérdező kommentje:
Azt hiszem most sikerült , köszönöm !
2021. okt. 8. 22:37
 9/35 anonim ***** válasza:
Nekem ez pozitívnak tűnik.
2021. okt. 8. 22:43
 10/35 anonim ***** válasza:

Időn túl jelentkezett? Látom a vékony erős csíkot, a halványabb rész inkább kékes vagy szürke?

Első ránézésre én ezt még nem könyvelném el sikertelen hónapnak, nekem bíztatónak tűnik.

Ha javasolhatom, próbálj ki egy early predictor tesztet. Az 10-es érzékenységű és állítólag a rózsaszín festékanyagos tesztek megbízhatóbbak (olvastam valahol).

2021. okt. 8. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!