Pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
9.dpo, délután.
Endometrium 14.mm
Benne 1.8 felritkulas volt a 7.dpon
(lehet hamarabb volt peteérés, 3nappal.max)
2021. okt. 5. 17:19
3/37 anonim válasza:
Reggel csináld, szerintem ez pozitív lesz
4/37 anonim válasza:
🤦♀️
1 csík negatív...
2 csík pozitív...
Ez határozottan 1 csík. Ha 2 lenne nem kellene közönségsegítség
5/37 anonim válasza:
Nekem ilyen volt 11.dpo délután. Egyszer baba lett egyszer pedig kémiai. Tesztelj még az a biztos. Amíg nem késik bármi lehet. Minden esetre valami elindulhatott... a többit az idő eldönti. Még azért ne reménykedj, nálam mindenki pozinak mondta, nálad van aki nem látja. Fene tudja. Én ettől független egy halvány pozit látok telefonon.
6/37 A kérdező kommentje:
Előben egyértelműen rózsaszín és csík, a kérdés igazából az hogy az ennyire halvány is pozitív? Fotón nem annyira látni, ez tény.
2021. okt. 5. 18:42
7/37 A kérdező kommentje:
Időn belül volt látható.
2021. okt. 5. 18:42
8/37 anonim válasza:
Szia! Szerintem pozitív, halványan de ott a 2.csík.Várj pár napot és reggel tesztelj. Drukkolok 😉☺️
9/37 anonim válasza:
Nem tudom miért pontozak le az összes választ ami azt irja pozitív...
10/37 anonim válasza:
Én se tudom miért kell lepontozni, látszik a 2. csík, ami rózsaszín is ráadásul. 9 dpon nem is nagyon szokott erősebb lenni. 8. Válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!