Ez már halvány pozitív vagy száradási csík?
Kíváncsiságból megcsináltam és még halványabb lett de attól még nem olyan hogy élőben nagyítóval kelljen keresgélni a 2. csíkot. Még reggel megcsinálok egy ugyanilyen fajtát aztán délután veszek egy normálisat, utána olvastam a tesztnek itt gyakorin és sokan írták hogy negatívat mutatott nekik ez a fajta teszt amikor másik már erős pozitívat. Remélem velem is ez a helyzet de hamarabb is utána olvashattam volna, akkor nem ilyen fajtával tároltam volna be. Már igazából nem tudom mit higyjek mert a mellfájásom is enyhül kicsit össze vagyok zavarodva 😬
Ezen én kevésbé látom, de élőben a lényeg. Nekem is voltak ilyen tesztjeim, de sosem jelent meg rajtuk semmi. Mire terhes lettem elfogyott, így nem tudom most mit mutatna. :)
Ne X-epilt vegyél, az is nagyon későn kezd erősödni.
Majd írd meg mi lett. :)
Én sem ajánlom az x-epilt. Ha még nagyon korai lehet a terhesség akkor én a first response-t ajánlanám, az 10-es érzékenységű, korai terhesség kimutatására tökéletes.
Szorítok neked kedves kérdező!
Nekem sajnos mikor nagyon halovány második csík lett és napokkal később is ugyan olyat mutatott a teszt, akkor vetélés lett a vége.
Ez nem törvényszerű, előfordulhat, de kívánom neked a legjobb kimenetelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!