Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes előváladéktól?

Lehetek terhes előváladéktól?

Figyelt kérdés

Szeretkeztünk a barátommal.De mielőtt még belémhatolt volna óvszerrel kb 1 percig védekezés nélkül csináltuk. Én nem éreztem hogy jött volna belőle előváladék sőt mikor húzta fel az óvszert nem is láttam.

Lehetek e terhes az előváladéktól? Illetve van akiből 1 percen belül jön előváladék?

A menstruációm hossza 41 nap

Nagyon sokminden kavarog bennem .

2021. okt. 2. 12:00
 1/5 anonim válasza:
9%
Háát, elméletileg nem. Előváladék már akkor is van ha feláll a szerszám. Meg persze attól is függ hogy a piros napos görbéd éppen hol van. Ha előtte vagy utána pár nappal, akkor fogékonyabb a terhességre, de ahhoz bele kell engedni legalább az anyag felét. Nekem legalábbis végig van előváladék, spriccelésig. Sztem nincs ok az izgalomra.
2021. okt. 2. 12:10
 2/5 anonim válasza:
100%
Az előváladék is tartalmazhat spermiumot, ezért meg van az esélye annak, hogy az előváladéktől is teherbe lehet esni.
2021. okt. 2. 12:17
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
igen lehetsz terhes.
2021. okt. 2. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem zárható ki. Van aki évekig megússza a megszakításost, másnak pár, vagy éppen egy alkalom után beüt a ménkű. A bibi, hogy előre sosem tudod. Kicsi az esély, de benne van a pakliban.
2021. okt. 2. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen lehetsz terhes.
2021. okt. 9. 16:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!