Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív? Nekem halvány de...

Pozitív? Nekem halvány de pozitív kep lent

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2021. szept. 28. 20:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Egy Facelle 10es tesztet vegyél,és azzal szerintem ha van valami,tuti látszani fog

Ez 25ös teszt

2021. szept. 28. 21:58
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez facelle 10es teszt.

Egy hete délután csináltam ugyan ilyen lett. Most a napokban este teszteltem, szép erős csík lett, belemártottam és már ott is volt. Én 6napot vártam. Elég nagy különbség lett a ketto között nekem.

Drukkolok :)

2021. szept. 28. 22:03
 13/24 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy így képen egyáltalán nincs színe a második csíknak. Mert oké, hogy halvány, de színének attól még kéne lennie, ha pozitív.
2021. szept. 28. 22:32
 14/24 A kérdező kommentje:
Rózsaszín színű élőben és időn belül kijött :)
2021. szept. 28. 22:42
 15/24 anonim ***** válasza:
És időn belüli képed nincs? Nekem mondjuk 5 nappal nemvârt előtt volt hasonló a facelle,de látszott, hogy rózsaszín a csík. azért drukkolok!
2021. szept. 29. 03:25
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem 4 nappal nem várt előtt halványabb volt és színesebb. Furcsa a teszted... ha ez pozi akkor jó hosszú ciklusod lenne és még nem késik. A facelle nem várt napján szép kétcsíkos mindig terhesség esetén. Szóval még nem késik a havid. Később volt ovud. Drukkolok, hogy valóban pozi legyen. Sajnos így kép alapján negatívnak mondanám.
2021. szept. 29. 10:07
 17/24 anonim ***** válasza:
Lehet ez még pozitív lesz egy két nap múlva, de ha már negatívba kell tenni a képet, hogy bármi is látszódjon, akkor az még negatív.
2021. szept. 29. 10:57
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez sajnos negatív, két nap múlva ismételd meg, ha már késik is akkor már jól láthatónak kellene lennie a csíkbak. Nekem a nemvárt napján egyből megjelent a második csík, nem kellett hozzá semmilyen effektus.
2021. szept. 29. 11:28
 19/24 anonim ***** válasza:
En most is azt mondom, hogy a legjobb lenne beta hcg teszt direkt vérböl. Nekem meg semmi sem latszott ultra hangon de a ver vetel ki mutatta a terhesseget.
2021. szept. 29. 15:00
 20/24 anonim ***** válasza:

Mi is egy évet vártunk a babára. Nekem az a tapasztalatom, hogy soha, semmilyen második csík szerűség sem jelent meg a tesztjeimen azelőtt, hogy ténylegesen pozitív lett. Sosem lehetett "félreérteni", így én ezt már bíztatónak venném.

Nekem 11. dpo-n már ennél picit erősebb volt. Késéssel pedig már egyértelmű 2 csíkos a 25-ös is. Ez kevésbé bíztató. De mostantól kétnaponta tesztelj, drukkolok!

2021. szept. 29. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!