Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehet terhességi jel?

Ez lehet terhességi jel?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva kellene megjönne a menstruációmnak, de tegnap óta időközönként fáj a hasam és enyhén hányingerem van. Ez lehetne már a terhesség jele, nem lenne túl korai?
2021. szept. 23. 23:06
 1/5 anonim ***** válasza:
6%

Szia.

Ha pár napod van még a nem vártig akkor tesztelj egy 10es érzékenységű tesztel annak már ki kell mutatni (Nekem 4 nappal előtte kimutatta a facelle) vagy várd meg azt a pár napot és akkor biztosra megtudod.

Amiket írtál nem konkrétan terhességre utaló jelek de lehet az is.

Sok sikert :)

2021. szept. 23. 23:47
 2/5 anonim válasza:
32%
Sajnos altalaban a terhesseg es a menstruacio elotti jelek ugyanazok, ezert is mondjak neha hogy a "mindjart meg fog jonni" a terhesseg elso jele. Nem lehet megmondani, csak ha veszel tesztet, az erzekeny teszt ilyenkor mar kimutathatja. Olyat javasolok ami rozsaszin csikot mutat, mert a kek csikosnal sokszor van szellemcsik akkor is ha nem vagy terhes. A rozsaszin csikos pontosabb (az en tapasztalatom szerint).
2021. szept. 24. 06:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább pms tünet. Ilyenkor még nincs hányinger.
2021. szept. 24. 07:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem pár éve szokott menzesz előtti egy-két napban hányingerem lenni "csak úgy" is. De neked ettől még jelezhet terhességet.
2021. szept. 24. 08:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem lehet tudni. Ha terhesség okozza a tüneteid akkor a teszt pozi lesz. Nekem 4 nappal nem várt előtt egész napos émelygésem volt meg meg is szédültem, ezért teszteltem délután ami pozi lett. Az ovum is időben volt LH tesztet használtam így 11.dpon volt ez az egész. Haár van hcg akkor lehetnek rosszullétek, mindenki másképp viseli.

Egyébként mensi előtt is jellemző tünet a szimpla hányinger nagyon sokaknak.

2021. szept. 24. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!