Mennyire normális a görcsölés?
5,5 hetes vagyok mégcsak. Már mielőtt megjött görcsölgetett a hasam, ami fura volt, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, gondoltam meg fog jönni. Ez azóta is tart. Valamivel több, mint másfél hete késik, akkor teszteltem pozitívat (meg azóta is többször, mert "nem hittem el"). Gyakorlatilag egésznap enyhe görcsölgetések vannak, mintha meg akarna jönni, néha egy-egy oldalra beleszúr a fájdalom pár percre, aztán van hogy az egész alhasamba. Utóbbi inkább akkor jellemző, ha hirtelen állok fel mondjuk fekvő pozícióból.
Két hét múlvára van időpontom, de ez azért némileg ijesztő. Más is tapasztalt hasonlót, vagy baljós jelek lennének?
Kb a 20.hétig nekem kitartott.
A mindjártmegjön érzés, illetve itt ott beleszúrás.
Terhesvitamint én is szedek. Illetve gondoltam már a magnéziumra is, mert a vádlijaim is elképesztő görcsösek olykor valamiért.
Viszont akkor megnyugodtam, hogy nem problémát jelez. :) Vérzésem, pecsételésem szerencsére egyáltalán nincs, csak a görcsök, szurkálások ijesztgetnek. :)
Amig enyhe és nincs vérzés addig normális.
Nekem is volt mindhárom terhesség alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!