Milyen vizsgálat mutatja ki, hogy a petevezetők átjárhatóak-e?
Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 15:59
1/3 anonim válasza:
Átjárhatósági vagy HSG vizsgálat.A kettő ugyanis nem ugyanaz.Itt sokan összekeverik.Átjárhatóságin kontrasztanyagot fecskendeznek a hüvelyen keresztül a méhbe és ultrahangon nézik h átjárhatók-e a petevezetők.A HSG pedig majdnem ugyanez de ott közben röntgenfelvételeken követik az eseményeket.Nekem az elsőt fogják csinálni az uh-sat magánrendelésen 25.000ft-ba fog kerülni..
2/3 anonim válasza:
Nekem is átjárhatóságit csináltak.
3/3 anonim válasza:
És mi lett az eredmény fájt?Első válaszoló vagyok.Én most akartam időpontot kérni 26-án jött meg de azt mondta a doki h várjuk meg a köv. ciklust:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!