Menstruáció előtt 1 nappal kinek volt olyan érzése hogy a mellei nagyon feszültek, de a “ kötelező “ mensis görcs elmaradt és baba lett a dologban? Tapasztalatokat várok
Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 10:43
11/19 A kérdező kommentje:
Holnap reggeli első vizeletből fogok tesztet csinálni 🙂 ha addig nem jön meg 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤔
2021. szept. 15. 11:15
13/19 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki, csináltam most.
Igaz, hozza tartozik hogy kb ma 2 litert megittam, és vagy 8x pisiltem, nem is tudom mire számítottam. Így negatív lett…vagy ezért mert nem volt koncentrált a vizelet, vagy azért mert nincs terhesség
2021. szept. 15. 16:37
14/19 anonim válasza:
Szerintem holnap vagy holnapután reggeli első pisiből csináld ha addig nem jön meg.
#4#6#12 ez a sok szám... Inkább csak #K 😊
15/19 A kérdező kommentje:
25ös teszt, negatív ma reggel
(Semmi jele a görcsnek)
2021. szept. 16. 06:44
16/19 anonim válasza:
A 25-ös lehet korai.10-sel próbáld.Nekem a 25-ös tesztek az előző terhességeimnél kb. egy hét után lettek pozitívak kivétel nélkül.Nem tudom miért ilyen a szervezetem. #K
17/19 anonim válasza:
Nemvárt napján reggeliből jól láthatóan pozitívnak kell lennie már a 25-ösnek is, főként ha már ilyen tüneteket produkál mellé valaki.
Ha negatív, akkor az sajnos tényleg negatív.
18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a valaszaitokat csajok !!!!! 😘 Aranyosak vagytok
2021. szept. 16. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!