Lilla945 kérdése:
Halvány 2.csík a teszten??? 3napja késik.
Figyelt kérdés
December óta próbálkozunk babával. Most 3 napja késik.Ma reggeli első vizeletből(7órakkor)lett egy halvány 2.csík ami egyből látszódott. Elmentem a patikába venni clear bluet, hazaérve (9órakkor) megcsináltam. Es azon nem látok semmit. Van remény a holnap reggeliből pozitív ??2021. szept. 11. 09:30
11/24 anonim válasza:
Hát... Próbálgass még tesztelni ahogy a többiek mondják,de ez inkább negatív mint pozitív.Így állj hozzá, aztán hátha mégis kellemes meglepi lesz.Sok szerencsét kívánok!
12/24 anonim válasza:
Hát nekem ket nap késés után délután a legolcsóbb teszten azonnal megjelent a két csík...másnap csináltam meg egyet,azon is...
13/24 anonim válasza:
4 nap késéssel ugyanilyen halvány volt a tesztem. Ide is feltettem, mindenki azt mondta hogy nagyon halvány ennyi késés után. ( 10-es érzékenységű teszt volt ) majd 3 nap múlva lett erősebb az már 25-ős volt. Azóta már 26 hetes vagyok :) ő a 3.babam, az első kettőnél erős csikosak voltak a tesztek.
Egyébként nekem nem akkor fogant amikor “kellett volna “ 10 nappal kisebb méret szerint mint mensi szerint ezért volt 4 nap késéssel ilyen a tesztem.
14/24 anonim válasza:
15/24 anonim válasza:
Kedves utolsó, igen a méret alapján is látszott nálad, hogy később volt ovu. Így a mensid akkor nem is késett még azért a halovány tesztecske. De a végeredmény számít. Ezért fontos tudni, hogy ismerjük e az ovu idejét. Ha valaki nem figyeli akkor nem tudhatja mikor érkezne a mensi ezért sokszor kétes ez a késés utáni halvány tesztes téma. Mert bizony mensi elmaradása után nem halvány lesz a teszt.
16/24 A kérdező kommentje:
Nem adtam fel a reményt de nem is bizakodtam. Erre ma reggel ismet teszteltem, és a mai ugyan ilyen lett🧐 halvány csíkos. Mensi azota sincs 😳
2021. szept. 13. 05:42
17/24 anonim válasza:
Erősödött a csík? Ha igen az jó, ha nem az nem bíztató.
Drukkolok!
18/24 anonim válasza:
Nekem mikor nem erősödött abból kémiai lett.A végén pedig már negatív volt a teszt.Késett is dehát kémiainál is késik de 1-2 és megjön.2 nap múlva ismételd meg a tesztet de van egy jobb ötletem:menj el hcg vérvételre az biztos eredményt ad,ez így bizonytalan és idegtépő,nem?
19/24 A kérdező kommentje:
Erősödött valamit, meg ami érdekes volt, hogy ahogy belemártottam es felszivta egyből ott volt😳 de most a legtöbb tanács az volt hogy várjak türelmesen és teszteljek ismét pár nap mulva ha tovabbra sem jon meg. 😏
2021. szept. 13. 20:43
20/24 anonim válasza:
Szerintem ez azért jó jel :) drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!